Libnet.ro
UNICEF

08:00

Nelu Tataru sustine ca in Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus 10.000 de oameni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nelu Tataru sustine ca in Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus 10.000 de oameni

In Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus, pentru inceput, 10. 000 de oameni in cadrul unui proiect pilot derulat impreuna cu Primaria Capitalei, pentru a avea o previziune si o evolutie a pandemiei la nivel de Bucuresti a declarat astazi Nelu Tataru, la scurt timp dupa ce a fost numit ministrul Sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii: in Bucuresti vor fi testati pentru inceput 10.000 de oameni La Suceava a fost un conglomerat de nereguli

In Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus, pentru inceput, 10. 000 de oameni in cadrul unui proiect pilot derulat impreuna cu Primaria Capitalei, pentru a avea o previziune si o evolutie a pandemiei la nivel de Bucuresti, a declarat astazi Nelu Tataru, la scurt timp dupa ce a fost numit ministrul Sanatatii, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Echiparea spitalelor cu tot ce inseamna logistica, aparatura, ventilatoare si resursa umana, pentru a face fata pandemiei de coronavirus este prioritatea lui Nelu Tataru la inceputul mandatului, spune noul ministru al Sanatatii. El marturiseste ca a gasit la spitalul din Suceava, unde 170 de cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus, un conglomerat de nereguli.

Nelu Tataru informeaza cum vor fi testati bucurestenii impotriva COVID-19

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, in direct cum se va face testar.

Colegiul Medicilor solicita ca toti pacientii din spitale sa fie testati pentru coronavirus

Colegiul Medicilor din Romania solicita ca pentru fiecare pacient admis in spitale sa se efectueze testarea pentru coronavirus, indiferent daca se incadreaza sau nu in definitia de caz, pentru ca de acum transmiterea este comunitara.

Nelu Tataru in sedinta de Guvern: Pentru a nu avea o alta Suceava, contez pe ajutorul dumneavoastra

Noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, joi, membrilor Guvernului ca, pentru a nu avea in tara o alta Suceava, conteaza pe ajutorul lor, astfel incat situatiile asemanatoare inregistrate la alte spitale din tara in contextul pandemiei.

Nelu Tataru, dupa ce a fost propus ministru al Sanatatii: Sustin testarea in functie de o ancheta epidemiologica largita

Secretarul de stat Nelu Tataru, propunerea premierului Ludovic Orban pentru functia de ministru al Sanatatii, a facut o prima declaratie cu privire la testarea in masa pentru coronavirus, dupa aflarea vestii referitoare la demisia lui Victor Costache.

Nelu Tataru: Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Suceava are peste 120 de pacienti, dintre care cinci sunt pe ventilator. Este o transmitere accentuata

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca in prezent sunt 120 de pacienti internati la Sectia de Boli Infectioase de la Spitalul Judetean Suceava, cinci dintre acestia respirand cu ajutorul aparatelor. El afirma ca au fost mai multe motive pentru care s-a ajuns la acest lucru, intre care un management defectuos al crizei. A fost o atitudine a DSP delasatoare, spune el.

Nelu Tataru, despre haosul de la spitalul din Suceava: Am cerut suspendarea managerului!

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru sustine ca a cerut suspendarea managerului de la Spitalul de Urgente din Suceava.

Cine este Nelu Tataru: Medic chirurg, liderul PNL Vaslui, principalul comunicator si cel mai vizibil oficial din Ministerul Sanatatii in mandatul lui Victor Costache

Nelu Tataru, propunerea lui Ludovic Orban pentru functia de ministru al Sanatatii, are 47 de ani, este medic chirurg la Spitalul din Husi, pe care l-a si condus o perioada in calitate de manager, si este liderul PNL Vaslui. Nelu Tataru a fost numit secretar de stat in Ministerul Sanatatii in decembrie anul trecut, moment din care a devenit principalul comunicator si cel mai vizibil oficial din institutie in mandatul lui Victor Costache, un ministru care a stat mai mult in umbra in cele aproape 5 luni de mandat.

Toti europenii vor fi testati pentru noul coronavirus la intrarea in Coreea de Sud

Toti europenii ce intra in Coreea de Sud vor fi testati pentru noul coronavirus, au anuntat autoritatile de la Seul care au confirmat, pana in acest moment, doar 64 de cazuri la nivel national, dintre care o.

Nelu Tataru: Testarea persoanelor din Bucuresti va incepe cu personalul medical

Aplicarea testelor pentru noul coronavirus va incepe cu Bucurestiul si se va face in mai multe etape, a declarat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru. Acesta a subliniat ca va avea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )