Libnet.ro
UNICEF

08:00

Colegiul Medicilor solicita ca toti pacientii din spitale sa fie testati pentru coronavirus

Antena3 Antena3,
Colegiul Medicilor solicita ca toti pacientii din spitale sa fie testati pentru coronavirus

Colegiul Medicilor din Romania solicita ca pentru fiecare pacient admis in spitale sa se efectueze testarea pentru coronavirus, indiferent daca se incadreaza sau nu in definitia de caz, pentru ca de acum transmiterea este comunitara. continuă pe Antena3

COVID-19 |Colegiul Medicilor solicita testarea fiecarui pacient care ajunge in spital: De acum transmiterea este comunitara!

Colegiul Medicilor din Romania solicita autoritatilor testarea medicilor cu prioritate, dar si a fiecarui pacient care ajunge in spital in acest moment, in contextul in care transmiterea coronavirusului este una comunitara, potrivit unui comunicat de.

Camelia Roiu, primul medic care a spus adevarul despre Colectiv: Domnule Costache, testati toti pacientii care intra in spitale, indiferent daca se incadreaza sau nu in definitiile voastre! E singura salvare

Camelia Roiu, medic anestezist la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cunoscuta pentru faptul ca a fost unul dintre primii medici din Romania care au spus adevarul despre infectiile nosocomiale din spitale si a facut publica, in 2016, o filmare cu un pacient internat la Spitalul de Arsi pe care mergeau viermii, cere autoritatilor sa testeze pentru COVID 19 absolut toti pacientii care intra in spitale. Este singura salvare, spune medicul, adaugand ca Daca nu veti face asta va fi catastrofal si, dupa ce se va fi sfarsit potopul, va promit ca astia care vomvor mai ramane vomvor avea grija sa platiti pentru toata iresponsabilitatea.

Colegiul Medicilor: Solicitam testarea imediata a tuturor medicilor din tara cu prioritate

Colegiul Medicilor din Romania CMR) solicita testarea de urgenta pentru COVID-19 a tuturor medicilor din Romania si a tuturor pacientilor internati spitale.

Medicul Camelia Roiu, catre ministrul Sanatatii: Testati toti pacientii care intra in spitale. E singura salvare

Camelia Roiu, medic anestezist la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cunoscuta pentru faptul ca a fost unul dintre primii medici din Romania care au spus adevarul despre infectiile nosocomiale din spitale cere autoritatilor sa testeze pentru COVID-19 absolut toti pacientii care intra in spitale.

Colegiul Medicilor Stomatologi cere Guvernului asigurarea accesului la masuri de protectie sociala

Colegiul Medicilor Stomatologi cere Guvernului asigurarea accesului medicilor stomatologi la masuri .

PMP cere Guvernului sa testeze prioritar medicii si personalul auxiliar din spitale

Liderul PMP EugenTomac atrage atentia ca este nevoie de masuri ferme pentru protectia medicilor si a personalului medical. Tomac a declarat, marti, ca este nevoie de testarea cu prioritate, in termen de trei zile, a intregului personal din spitale. Declaratia liderului PMP apare in contextul in care 52 de cadre medicale din spitalul judetean Suceava au fost infectate cu coronavirus.

Coronavirus: Papa Francisc ii cheama pe toti credinciosii din lume sa isi uneasca vocile si sa recite Tatal Nostru, miercuri

Papa Francisc a facut apel catre toti credinciosii din lume sa recite Tatal Nostru miercuri, la ora pranzului, un gest prin care doreste sa universalizeze rugaciunea ca metoda de combatere a pandemiei de coronavirus, care in Italia s-a soldat cu peste 4. 800 de decese, relateaza EFE, citata de Agerpres.

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica .

PMP cere Guvernului 5 masuri pentru protectia medicilor si a personalului auxiliar din spitale. Tomac: Cele mai pretioase resurse pe care Romania le are in lupta cu virusul necrutator

Partidul Miscarea Populara PMP) cere Guvernului sa ia masuri ferme pentru protectia medicilor si a personalului medical din Romania, arata o scrisoare transmisa de eurodeputatul Eugen Tomac prim-ministrului.

Spitalul Militar de Urgenta din Focsani, inchis 48 de ore dupa ce doua cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19. Toti pacientii vor fi externati

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca au fost diagnosticate cu noul coronavirus doua persoane din randul personalului medical si auxiliar sanitar de la Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )