Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru: Toate spitalele din Romania ar putea primi bolnavi de coronavirus, in scenariul sumbru

Hotnews Hotnews,
 Nelu Tataru: Toate spitalele din Romania ar putea primi bolnavi de coronavirus, in scenariul sumbru

Toate spitalele din Romania ar putea primi pacienti infectati cu coronavirus, indiferent daca sunt spitale publice sau private, in cazul in care ne vom confrunta cu scenariul sumbru, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-un interviu la Digi 24. continuă pe Hotnews

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara. Avand in vedere ca tot managementul spitalului judetean.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara. intregul personal medical va fi testat pentru coronavirus (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara, in conditiile in care mai multe cadre medicale, dar si managerul.

Ministrul Sanatatii: intr-un scenariu sumbru, toate spitalele vor primi COVID

Intr-un scenariu sumbru, toate spitalele vor primi pacienti infectati cu coronavirus, indiferent daca sunt spitale de stat sau private, urmand ca alte doua unitati sanitare de campanie sa fie ridicate la Bacau, respectiv langa Timisoara, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru merge azi in control la spitalele din Focsani si Galati

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii,va merge, astazi, in control la spitalele din Focsani si Galati.

Dosare penale in spitalele din Vrancea

Au curs dosarele penale dupa vizita Ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, in Vrancea. Primul acuzat de infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor a fost chiar fostul manager al Spitalului Judetean de Urgenta Sfatul Pantelimon din Focsani, Constantin Mandrila.

CORONAVIRUS. 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila din Bucuresti, infectate cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vor fi fi retestate, ca sa putem gestiona functionarea acestui spital

Un numar de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in toate cazurile au fost.

Nelu Tataru avertizeaza: Putem ajunge la 20 de mii de cazuri de COVID-19 daca de sarbatori nu respectam toate precautiile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, avertizeaza ca, in perioada urmatoare, ne asteapta un varf de 20 de mii de cazuri de infecta cu noul coronavirus daca nu respectam masurile de distantare sociala.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa ne obisnuim sa convietuim inca doua sezoane cu acest virus

Epidemia de coronavirus nu va disparea oada cu sezonul cald. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca un nou val de infectari cu COVID-19 ar putea exista in toamna acestui an, prin urmare trebuie sa ne.

Nelu Tataru: Nu se pot face 6.000 de teste pe zi pentru ca nu exista suficient personal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri, in sedinta de Guvern, ca in acest moment capacitatea de testare in Romania este de 6. 000 de teste pe zi, dar se fac maxim 4. 700, pentru ca nu sunt oameni suficienti care sa proceseze testele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )