Libnet.ro
UNICEF

15:00

Nelu Tataru, in ziua alegerilor: Administratia trebuie sa lucreze in interesul comunitatii. Cred ca ziua de astazi este o zi a schimbarii

B1 B1,
Nelu Tataru, in ziua alegerilor: Administratia trebuie sa lucreze in interesul comunitatii. Cred ca ziua de astazi este o zi a schimbarii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a votat in cursul zilei de duminica, la alegerile locale din acest an. Nelu Tataru a povestit ca voteaza de 15 ani si este de parere ca astazi este momentul in care se. continuă pe B1

Nelu Tataru, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record de pacienti COVID internati la ATI: Nu avem in evaluarea noastra instituirea starii de urgenta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit duminica, ziua alegerilor locale si ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ in privinta pacientilor cu Covid-19 internati la Terapie Intensiva,.

Ministrul Nelu Tataru, despre revenirea la starea de urgenta dupa alegerile locale: Evaluam prima luna dificila

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, la Husi, acolo unde a si votat la alegerile locale, ca nu vom reveni la starea de urgenta in perioada urmatoare, insa a precizat ca aceasta masura este un apanaj al presedintelui.

Cand vor creste cazurile de covid-19 in Romania. Nelu Tataru a facut anuntul acum: ce ne asteapta

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat astazi, la Husi, ca autoritatile nu iau in considerare in acest moment instituirea starii de urgenta. Acesta a explicat ca declararea starii de urgenta este un apanaj al presedintelui Romaniei, el bazandu-se pe informatiile primite de la alte institutii ale statului, conform Agerpres. Cand vor creste cazurile de covid-19 .

NELU TATARU: Nu se pune problema instituirii starii de urgenta in viitorul apropiat

Nelu Tataru a declarat astazi, la Husi, ca nu se pune problema instituirii starii de urgenta in viitorul apropiat.

Ministerul de Interne, mobilizare maxima pentru ziua Alegerilor Locale

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a solicitat mobilizare maxima pentru ziua alegerilor, dis.

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea in ziua alegerilor locale 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminica, cand in Romania sunt organizate alegeri locale. Milioane de romani sunt asteptati la urne, sa-si aleaga primarii si membrii consiliilor locale. Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul in ziua alegerilor .

Primar internat la spital cu Covid, chiar in ziua alegerilor!

Stefan Cramarciuc, primarul comunei Satu Mare din judetul Suceava, a fost internat chiar in ziua alegerilor la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Municipal Radauti, dupa ce a fost confirmat cu Covid-19.

Ludovic Orban: Am vazut cu tristete si chiar revolta cum, in ziua alegerilor, Primaria Capitalei difuzeaza reclame

Presedintele PNL; premierul Ludovc Orban, a afirmat ca a vazut, cu tristete si chiar revolta cum Primaria Capitalei continua difuzarea de reclame in favoarea Gabrielei Firea, chiar in ziua alegerilor. intrebat despre acuzatiile PSD referitoare la continuarea campaniei de catre PNL in online, Orban a afirmat: Hotul striga hotii.

Hunedoara: Un candidat a continuat campania electorala chiar si in ziua alegerilor

Un candidata desfasurat campania electorala chiar si in ziua alegerilor locale. Candidatul este din municipiul Deva, iar incidentul a avut loc in apropierea sectiilor de votare. Prefectura Hunedoara.

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in ziua alegerilor. Cat de frig se face si unde mai ploua

Vremea continua sa se raceasca si duminica, 27 septembrie, in ziua alegerilor locale. De ploi nu scapam nici saptamana viitoare. Precipitatii se anunta si la inceputul lunii octombrie, conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM).

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )