Libnet.ro
UNICEF

19:00

NEPI investeste 6 milioane de euro in mall-ul Aurora din Buzau

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
NEPI investeste 6 milioane de euro in mall-ul Aurora din Buzau

NEPI va investi 6 milioane de euro pentru renovarea mall-ului Aurora din Buzau, achizitionat in aceasta vara de omul de afaceri Dan Ostarhie. continuă pe Wall-Street Ro

Modernizari de milioane de euro in complexul Aurora Mall, din Buzau

Fondul sud-african de investitii NEPI va investi 6 milioane de euro pentru reconfigurarea si renovarea mall-ului Aurora din Buzau, achizitionat in aceasta vara de la omul de afaceri Dan Ostahie, impreuna cu un alt proiect in Alba Iulia, tranzactie de aproximativ 10 milioane de euro.

Guvernul va suplimenta fondurile pentru Prima Casa cu 90 milioane euro

Guvernul va suplimenta plafonul de garantii pentru programul Prima Casa cu 400,5 milioane lei 90 milioane euro), suma realocata de la programul de sprijin pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare pentru economia romaneasca, intrucat nu au fost acordate garantii din lipsa de cereri.

Primul hypermarket Carrefour din Timisoara se va deschide in mall-ul din Calea Sagului

Reprezentantii fondului de investitii NEPI, care construieste la Timisoara un mall pe terenul fostei fabrici Detmatina anunta deschiderea in cadrul mall-ului a unui hypermarket Carrefour, potrivit economica. net.

Botanoiu: Exporturile de alimente, in crestere cu 300 milioane euro

Exporturile de alimente au crescut cu 300 milioane de euro, in primele sapte luni ale anului in curs, potrivit declaratiilor facute, ieri, de Daniel Dumitru Botanoiu, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR).

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )