Libnet.ro
UNICEF

21:00

Finantele au atras 1,5 miliarde de euro prin vanzarea de eurobonduri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au atras 1,5 miliarde de euro prin vanzarea de eurobonduri

ACTUALIZARE Tara noastra a atras, ieri, 1,5 miliarde de euro de pe pietele internationale, prin vanzarea de obligatiuni denominate in euro scadente peste 10 ani, la un randament de 2,973% pe an, un nou minim istoric, potrivit Mediafax, care citeaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

NEPI a atras 100 de milioane de euro prin emisiunea de noi actiuni

Fondul sud-african NEPI a atras aproximativ 100 milioane euro printr-o majorare de capital, bani care vor fi utilizati pentru finantarea achizitiei centrelor comerciale Aurora Shopping Mall Buzau si Alba Iulia Strip, a unui mall din Serbia si a altor dezvoltari.

NEPI vrea sa stranga 80 mil. euro prin emisiune de actiuni; compania va investi in Romania si Serbia

Fondul sud-african de investitii NEPI vrea sa isi majoreze capitalul cu 80 mil. euro prin emisiune de actiuni, pentru a finanta cumpararea centrelor comerciale Aurora Shopping Mall Buzau si Alba Iulia Strip Mall, a unui mall din Serbia si altor.

WSJ: Adidas a primit o oferta de 1,7 miliarde euro pentru Reebok

Adidas AG, al doilea mare producator mondial de echipament sportiv, a primit, din partea unui consortiu de investitori din Hong Kong si Abu Dhabi, o oferta de 1,7 miliarde de euro pentru divizia sa americana Reebok, iar compania germana trebuie sa decida in curand viitorul afacerii care i-a adus pierderi in ultima perioada.

Politia italiana a destructurat un grup de companii, acuzate de frauda fiscala: Prejudiciul este de 1,7 miliarde euro

Politia italiana a destructurat un grup de companii suspectate ca au pus in practica un sistem de facturare falsa, pentru o frauda fiscala in valoare totala de 1,7 miliarde de euro, relateaza AFP. Activitatea.

Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar de doua miliarde euro pentru plata gazelor rusesti

Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar in valoare de 2 miliarde de euro, suma ceruta de Rusia pana la sfarsitul lunii octombrie pentru reluarea livrarilor de gaze suspendate in iunie, a.

Ucraina a cerut UE un imprumut suplimentar de 2 miliarde euro pentru plata gazelor rusesti. Merkel recomanda aliatilor Kievului sa puna mana de la mana

Ucraina a cerut UE un imprumut suplimentar in valoare de 2 miliarde de euro, suma ceruta de Rusia pana la sfarsitul lunii octombrie pentru reluarea livrarilor de gaze suspendate in iunie, a anuntat marti Comisia Europeana, relateaza AFP.

Prejudiciu de 8,4 milioane de euro, prin vanzare de alcool disimulat sub forma de produse de curatenie

Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) a identificat un prejudiciu de 8,4 milioane de euro, in dosarul privind comercializarea de alcool, care era livrat sub forma de produse de curatenie sau lotiuni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )