Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nepotul lui Marian Godina, refuzat de invatatoarea lui din cauza bolii de care sufera: I-a zis ca ceilalti copii se bucura ca Sebi nu mai vine la scoala! Domna Pirpiliu, v-ati ales tare gresit profesia

B1 B1,
Nepotul lui Marian Godina, refuzat de invatatoarea lui din cauza bolii de care sufera: I-a zis ca ceilalti copii se bucura ca Sebi nu mai vine la scoala! Domna Pirpiliu, v-ati ales tare gresit profesia

Marian Godina si-a exprimat revolta intr-o postare pe Facebook dupa ce nepotelul sau in varsta de sase ani, Sebi, un copil cu nevoi speciale, a fost marginalizat si refuzat in clasa zero de invatatoarea. continuă pe B1

Nepotul lui Marian Godina, umilit si refuzat de invatatoarea lui din cauza bolii de care sufera. Detalii revoltatoare

Nepotul lui Marian Godina a fost umilit si refuzat de invatatoarea lui, dupa prima zi de scoala, pe motiv ca ceilalti copii nu il accepta, ca parintii se gandesc deja sa-si mute micutii, recomandandu-i-se sa repete gradinita, din cauza bolii de care sufera. Copiii speciali nu-si gasesc locul intr-un stat infirm. Nepotul lui Marian Godina, .

Caz revoltator in Constanta! Tanar arestat, dupa ce a tras cu pistolul intr-un barbat din cauza distantarii sociale

Un tanar de 19 ani din Constanta este acuzat de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce a tras cu pistolul intr-un barbat, cu care s-a certat din cauza distantarii fizice.

Dupa Constanta, si Vrancea pierde un rau din cauza secetei

In Vrancea, un rau a secat aproape complet, din cauza secetei. Situatia nu este singulara, in urrma cu cateva saptamani un fenomen asemanator fiind semnalat in judetul Constanta, unde lacul Nuntasi, care se intindea pe 800 de hectare, a secat aproape complet. in Vrancea este vorba despre raul Lunca Siretului, care face parte dintr-o rezervatie naturala.

Medic roman stabilit in Belgia, mesaj ferm pentru cei care se plang din cauza mastii: De vreo 15 minute mi-am pus pulsoximetrul si tot astept sa ma sufoc, sa ma ia ameteala, sa nu mai pot gandi coerent de la atata CO2 inspirat

Un medic roman stabilit in Belgiaa transmis un mesaj ferm celor care insista ca se sufoca din cauza purtarii masti. Ana Cichirea, care sta cu doua masti pe fata, cinci zile pe saptamana,.

Scolile se inchid una dupa alta. inca o scoala si o gradinita trec in scenariul rosu din cauza COVID-19

Elevii nu au apucat bine sa se acomodeze cu colegii si profesorii si scolile deja incep sa se inchida una dupa alta din cauza multiplelor cazuri de coronavirus. Este si cazul unei scoli si unei gradinite din judetul Brasov care au intrat in scenariul rosu dupa ce un elev si o educatoare au fost confirmati pozitiv cu COVID-19.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

Franta inchide 81 de scoli din cauza imbolnavirii elevilor cu covid-19

Mai putin de 100 de institutii scolare sunt inchise, in prezent, in Franta, din cauza contaminarii cu noul coronavirus - reprezentand 0,13% din totalul scolilor - a anuntat miercuri ministrul francez al Educatiei Jean-Michel Blanquer, apreciind ca anul scolar a inceput in conditii bune, relateaza Reuters, conform news. ro.

Mireasa care a murit din cauza medicilor, la cateva zile de la nunta. Ce i-au gasit pe picior

O tanara in varsta de 23 de ani din Australia, pe nume Asleigh Simrajh, a murit la numai cateva zile dupa ce s-a casatorit, dupa ce medicii i-au diagnosticat gresit un neg ce ii aparuse pe picior. Mireasa care a murit din cauza medicilor, la cateva zile de la nunta Ashleigh Simrajh si Jason Hale .

MAE: Se reiau cursele aeriene de calatori pe ruta Romania-Polonia, restrictionate din cauza pandemiei de Covid-19

Polonia a decis ca, incepand din 16 septembrie, vor putea fi reluate cursele aeriene regulate de calatori pe ruta Romania-Polonia, restrictionate din cauza pandemiei de coronavirus,a anuntat Ministerul Afac.

Anul scolar 2020-2021. Parintii s-au incaierat cu politistii, din cauza mastilor. Totul a pornit de la Gabriela Firea

Dupa ce marti dimineata, la o scoala din Militari, Gabriela Firea si sotul ei s-au pozat alaturi de copii lor intr-o sala de clasa, a iesit un scandal urias. Cativa parinti s-au luat la bataie cu fortele de ordine. Parintii s-au incaierat cu politistii din cauza mastilor. Scandalul a pornit de la Gabriela Firea La .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )