Libnet.ro
UNICEF

11:31

Ce nereguli au semnalat romanii catre ANPC de Black Friday

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce nereguli au semnalat romanii catre ANPC de Black Friday

Zeci de reclamatii legate de Black Friday au fost facute, in intreaga tara, la Protectia Consumatorului, majoritatea acestora vizand neonorarea comenzii facute online, aplicarea incorecta a reducerilor si stocurile insuficiente de produse, au declarat. continuă pe Wall-Street Ro

Zeci de reclamatii in toata tara legate de Black Friday

Protectia Consumatorului a primit zeci de reclamatii legate de Black Friday. Majoritatea vizeaza neonorarea comenzii facute online, aplicarea incorecta a reducerilor si stocurile insuficiente de produse, au.

Ce excursii au cumparat romanii de Black Friday.

Amatorii de reduceri au putut achizitiona vinerea trecuta tot felul de produse, de la electrocasnice si gadgeturi pana la mobila si bilete la teatru. Black Friday a cuprins insa si piata vacantelor. Mai multe agentii de turism am decretat ziua de vineri, ziua reducerilor de pana la 50%. Cum au mers vanzarile si pentru ce au optat romanii? Cosmina Vladu, manager operatiuni, Prestige ToursCel mai bine s-au vandut pachetele de Revelion pentru Dubai si Cipru, excursia in Kenya, dar si .

Zeci de oameni s-au plans la Protectia Consumatorului, ca au fost pacaliti de Black Friday

Zeci de oameni s-au plans la Protectia Consumatorului, pentru ca au fost pacaliti de Black Friday. Cei mai multi sunt suparati ca n-au apucat produse la preturi mici, ca magazinele s-au laudat cu oferte, dar.

Black Friday: eMAG a oferit masini pentru a arata ca romanii sunt interesati. in 5 ore, 60% din produse au fost vandute

In ziua de Black Friday, eMAG a reusit sa vanda in cinci ore 60% din produsele pe care le-a avut la reducere si aproape toate masinile disponibile.

Black Friday Flanco: 3.600 de tablete si 3.500 de televizoare. Romanii au cumparat televizoare smart

Black Friday a venit si la Flanco, in magazinele fizice. Cele mai cautate produse au fost tabletele, televizoarele smart si ultrabook-urile. Stocurile au fost de trei ori mai mari fata de anul trecut.

Black Friday 2013: 4,2 milioane de romani cumpara produse la reduceri.

4,2 milioane de romani si-au exprimat intentia de a cumpara produse de Black Friday, arata un studiu al companiei Daedalus Millward Brown, realizat pentru eMag. Citeste si: BLACK FRIDAY 2013. Ce, unde si cand se ofera la reduceri In 2013, 7,4 milioane de romani sunt la curent cu desfasurarea evenimentului de shopping Black Friday, fata de 4,1 milioane de romani, cati stiau despre acest eveniment in 2012. In topul produselor pe care romanii vor sa le cumpere de Black Friday 2013 sunt .

BLACK FRIDAY. Vinerea asta se poarta NEGRUL. Vezi ce REDUCERI sunt in marile magazine si ce CUMPARA romanii

Romanii au intrat in febra reducerilor. Nebunia de Black Friday a adus deja mii de oameni in fata magazinelor care asteapta deschiderea usilor pentru a pune mana pe ofertele asteptate timp de un an.

Black Friday Click Shop - sute de produse la reducere, Samsung Galaxy S4 Mini si iPad Mini, in oferta

De Black Friday, magazinul Click Shop a avut zeci de pagini cu produse la reducere. Printre acestea am gasit cateva televizoare interesante, telefoane si tablete.

Black Friday: Romanii au cumparat produse in valoare de 20 de milioane de euro in cateva ore

Principalele magazine online au vandut de produse de peste 20 milioane de euro in primele 12 ore de Black Friday. Mii de oameni au stat la cozi de la primele ore ale diminetii, dupa ce site-urile au fost.

Black Friday: Informatii generale despre parcursul de vinerea neagra. Domeniul foto-video a mers foarte bine

Campania Black Friday inceputa pe 22 noiembrie aduce primele cifre. Pentru produsele electronice, romanii au cheltuit circa 400 de lei, pe cand pe echipamente foto-video comenzile au fost mai consistente.

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )