Libnet.ro
UNICEF

11:00

Black Friday Flanco: 3.600 de tablete si 3.500 de televizoare. Romanii au cumparat televizoare smart

Adevărul Adevărul,
Black Friday Flanco: 3.600 de tablete si 3.500 de televizoare. Romanii au cumparat televizoare smart

Black Friday a venit si la Flanco, in magazinele fizice. Cele mai cautate produse au fost tabletele, televizoarele smart si ultrabook-urile. Stocurile au fost de trei ori mai mari fata de anul trecut. continuă pe Adevărul

Black Friday: Flanco a vandut 25.000 de produse in primele patru ore de la deschidere

Flanco, unul dintre cei mai mari retaileri electroIT din Romania, a vandut 25. 000 de produse vandute pana la orele 10, cele mai cautate categorii de produse au fost tabletele, televizoarele smart si ultrabook-urile, pentru care Flanco s-a si pregatit.

Black Friday 2013: Ce produse isi doresc romanii la pret redus anul acesta

Telefoanele mobile au ajuns gadgeturile cele mai dorite de romani si se afla pe primul loc in topul preferintelor acestora atunci cand vine vorba de intentia de cumparare de Black Friday.

Black Friday: eMAG a oferit masini pentru a arata ca romanii sunt interesati. in 5 ore, 60% din produse au fost vandute

In ziua de Black Friday, eMAG a reusit sa vanda in cinci ore 60% din produsele pe care le-a avut la reducere si aproape toate masinile disponibile.

Black Friday 2013: Flanco: inghesuiala la tablete si televizoare.

Retailerul Flanco a vandut, in primele patru ore de la deschiderea reducerilor de Black Friday, 3. 600 de tablete si 1. 700 de masini de spalat, conform unui comunicat de presa. Citeste si: BLACK FRIDAY 2013. Ce, unde si cand se ofera la reduceri. eMag a vandut patru masini in trei minute Flanco a vandut, de asemenea, 1. 500 de notebook-uri si 3. 500 de televizoare, dintre care 57% au fost Smart. In ceea ce priveste camerele foto vandute, 33% au fost DSLR. Citeste si: Black Friday.

VIDEO Buzoienii au asaltat magazinele care au anuntat reduceri de Black Friday

Sute de buzoieni s-au inghesuit la primele ore ale diminetii pentru a beneficia de ofertele soc oferite, de Black Friday, de magazinele Domo, Flanco sau Altex. Oamenii s-a calcat in picioare la standurile de tablete, televizoare, calculatoare sau masini de spalat.

Black Friday 2013: Ce oferte au pregatit Flanco si Altex, de la aparate foto la telefoane si televizoare cu reduceri mari

Black Friday 2013 nu este doar pentru magazinele online, desi sunt cele care profita cel mai mult, ci oferte se regasesc si la retaileri traditionali. Iata ce oferte au pregatit Altex si Flanco pentru eveniment.

Black Friday 2013: Flanco a vandut peste 10.000 de dispozitive mobile

Black Friday a fost de succes si printre magazinele traditionale. Flanco raporteza ca a avut, pana la ora 14. 00, 185 de mii de vizitatori si 53 de mii de produse au fost vandute. Vinerea neagra se extinde, de fapt, pana duminica in 82 de magazine din tara.

GALERIE FOTO Black Friday: sute de bucuresteni au stat la coada pentru a prinde ofertele de la magazinele fizice

Black Friday 2013 a venit si in magazinele offline de la primele ore ale diminetii. Bucurestenii s-au adunat cuminti pana la deschiderea magazinelor si au intrat pentru a-si cumpara tablete, televizoare sau cuptoare cu microunde.

Black Friday Click Shop - sute de produse la reducere, Samsung Galaxy S4 Mini si iPad Mini, in oferta

De Black Friday, magazinul Click Shop a avut zeci de pagini cu produse la reducere. Printre acestea am gasit cateva televizoare interesante, telefoane si tablete.

Black Friday 2013: Flanco a facut publica lista ofertelor de Black Friday

Flanco anunta ofertele de Black Friday, ce includ produse lansate in 2013, cu reduceri consistente, la toate categoriile de produse electronice, electrocasnice si IT, evidentiate in topul preferintelor cumparatorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )