Libnet.ro
UNICEF

09:15

Neti Sandu are COVID-19. Mesajul vedetei PRO TV

Adevărul Adevărul,
Neti Sandu are COVID-19. Mesajul vedetei PRO TV

Neti Sandu 62 de ani), prezentatoarea si realizatoarea horoscopului la PRO TV, s-a infectat cu SARS-CoV-2. Vedeta a transmis un mesaj in care a marturisit ca se simte bine. continuă pe Adevărul

Neti Sandu nu a mai aparut la PRO TV in ultimele zile. Ce se intampla cu ea, de fapt

In ultimele zile, Neti Sandu, una dintre cele mai longevive vedete de la Pro TV, nu a mai aparut pe post pentru a prezenta horoscopul zilei. Abia acum s-a aflat ce s-a intamplat, de fapt, cu ea. De ce lipseste Neti Sandu de la TV?! Cum Neti Sandu nu a mai aparut la Pro TV .

Neti Sandu, prima declaratie dupa ce s-a spus ca are COVID: Nu ma gandeam ca anul acesta...

Neti Sandu, prezentatoarea si realizatoarea horoscopului de la Pro TV, a confirmat, marti, ca a fost infectata cu virusul Sars Cov-2 si a povestit cum se simte.

Neti Sandu rupe tacerea! Cum se simte de cand a luat covid-19: Vreau sa aflati de la mine

Inca o vedeta de la postul de televiziune Pro TV s-a infectat cu noul coronavirus. Neti Sandu, realizatoarea horoscopului de la Stirile Pro Tv de dimineata, a fost diagnosticata cu acest virus, noteaza protv. ro. Neti Sandu rupe tacerea! Cum se simte de cand a luat covid-19 Vreau sa aflati de la mine ca am fost .

Neti Sandu, infectata cu COVID-19. Astrologul are simptome asemanatoare cu cele ale unei raceli puternice

Neti Sandu este infectata cu COVID-19. Celebra astroloaga a tinut sa dea personal vestea, asa ca a publicat un mesaj pe site-ul protv. ro,joi dimineata, in care a dezvaluit ca testul a confimat ca a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )