Libnet.ro
UNICEF

13:00

Neti Sandu, prima declaratie dupa ce s-a spus ca are COVID: Nu ma gandeam ca anul acesta...

Antena3 Antena3,
Neti Sandu, prima declaratie dupa ce s-a spus ca are COVID: Nu ma gandeam ca anul acesta...

Neti Sandu, prezentatoarea si realizatoarea horoscopului de la Pro TV, a confirmat, marti, ca a fost infectata cu virusul Sars Cov-2 si a povestit cum se simte. continuă pe Antena3

Neti Sandu, infectata cu COVID-19. Astrologul are simptome asemanatoare cu cele ale unei raceli puternice

Neti Sandu este infectata cu COVID-19. Celebra astroloaga a tinut sa dea personal vestea, asa ca a publicat un mesaj pe site-ul protv. ro,joi dimineata, in care a dezvaluit ca testul a confimat ca a.

Neti Sandu are COVID-19. Mesajul vedetei PRO TV

Neti Sandu 62 de ani), prezentatoarea si realizatoarea horoscopului la PRO TV, s-a infectat cu SARS-CoV-2. Vedeta a transmis un mesaj in care a marturisit ca se simte bine.

Neti Sandu nu a mai aparut la PRO TV in ultimele zile. Ce se intampla cu ea, de fapt

In ultimele zile, Neti Sandu, una dintre cele mai longevive vedete de la Pro TV, nu a mai aparut pe post pentru a prezenta horoscopul zilei. Abia acum s-a aflat ce s-a intamplat, de fapt, cu ea. De ce lipseste Neti Sandu de la TV?! Cum Neti Sandu nu a mai aparut la Pro TV .

Neti Sandu rupe tacerea! Cum se simte de cand a luat covid-19: Vreau sa aflati de la mine

Inca o vedeta de la postul de televiziune Pro TV s-a infectat cu noul coronavirus. Neti Sandu, realizatoarea horoscopului de la Stirile Pro Tv de dimineata, a fost diagnosticata cu acest virus, noteaza protv. ro. Neti Sandu rupe tacerea! Cum se simte de cand a luat covid-19 Vreau sa aflati de la mine ca am fost .

Cine este Maia Sandu, prima femeie presedinte a Republicii Moldova

Maia Sandu ar putea deveni prima femeie presedinte a Republicii Moldova. Rezultatele partiale oficiale date publicitatii in aceasta dimineata arata ca aceasta ar fi castigat alegerile prezidentiale desfasurate ieri peste Prut.

Prima declaratie a Maiei Sandu dupa anuntarea rezultatelor finale: Vreau ca Moldova sa nu mai fie asociata cu saracia, coruptia si emigrarea VIDEO

Presedintele ales al Rep. Moldova, Maia Sandu, a declarat luni, dupa anuntarea rezultatelor finale, ca este nevoie de curaj pentru consolidarea institutiilor statului, astfel incat acestea sa se ridice deasupra intereselor de grup.

Pro-europeana Maia Sandu a castigat alegerile cu 57,75% din voturi, la o diferenta de peste 15 procente fata de Igor Dodon - au fost numarate toate voturile Prima declaratie dupa victorie

Candidata pro-europeana Maia Sandu a castigat alegerile din Republica Moldova cu 57,75% din voturi, in timp ce Igor Dodon a obtinut 42,25%, dupa numararea tuturor buletinelor de vot din sectiile de votare. Numarul de alegatori care au votat in strainatate in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova este un record, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Vladimir Sarban. in mai multe orase din Europa, cetateni moldoveni nu au mai putut votat din cauza epuizarii numarului de buletine de vot. 50:Pavel Filip vrea alegeri parlamentare anticipate in toamna anului urmator si un guvern al unitatii nationale.

Rusia, prima reactie dupa victoria Maiei Sandu. Ce i-a transmis Vladimir Putin printr-o telegrama si care este pozitia Kremlinului

Rusia spera sa stabileasca o relatie de lucru cu Maia Sandu, a precizat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului, luni, potrivit Reuters, in contextul in care candidata pro-europeana a castigat.

Maia Sandu, primele declaratii dupa inchiderea urnelor in Moldova: Stiu ca in urmatoare orele se vor pune presiuni pentru fraude

Maia Sandu a salutat duminica seara, dupa inchiderea urnelor la alegerile prezidentiale, mobilizarea extraordinara a moldovenilor si a atras atentia autoritatilor sa protejeze votul cetatenilor.

Donald Trump, prima conferinta dupa rezultatele alegerilor. Timpul va decide ce administratie va guverna Casa Alba

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite,a vorbit,vineri, in cadrul primeiconferintede presa dupa rezultatele alegerilor, potrivit CNN. Acesta sustine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )