Libnet.ro
UNICEF

11:00

Donald Trump, prima conferinta dupa rezultatele alegerilor. Timpul va decide ce administratie va guverna Casa Alba

B1 B1,
Donald Trump, prima conferinta dupa rezultatele alegerilor. Timpul va decide ce administratie va guverna Casa Alba

Donald Trump, presedintele in exercitiu al Statelor Unite,a vorbit,vineri, in cadrul primeiconferintede presa dupa rezultatele alegerilor, potrivit CNN. Acesta sustine. continuă pe B1

Donald Trump, prima iesire oficiala dupa alegeri. A ignorat presa VIDEO

Donald Trump a avut prima aparitie oficiala de cand a pierdut alegerile in fata democratului Joe Biden. Presedintele american a participat la o ceremonie de Ziua Veteranilor la Cimitirul National Arlington, in ciuda vremii nefavorabile. Liderul de la Casa Alba a venit la ceremonie impreuna cu prima-doamna, Melania Trump, si cu vicepresedintele Statelor Unite, Mike Pence, scrie presa internationala.

Trump, prima declaratie in care ia in calcul posibilitatea pierderii alegerilor

Donald Trump a declarat ca timpul va spune daca o alta administratie va prelua functia in curand, .

Primele imagini in public cu Donald Trump, dupa pierderea alegerilor prezidentiale. Cum s-a comportat (VIDEO)

Presedintele infrant in alegerile din SUA, Donald Trump, a avut prima aparitie publica dupa scrutinul prezidential, la un eveniment dedicat Zilei Veteranilor. Aceasta a fost considerata prima aparitie a lui.

Alegeri SUA 2020. Justitia respinge pe banda rulanta contestatiile lui Donald Trump privind fraudarea alegerilor

Tribunale dintre trei state unde campania lui Trump a contestat rezultatele alegerilor prezidentiale, Arizona, Michigan si Pennsylvania, au respins aceste contestatii, vineri, apropiind victoria formala a lui Biden.

Trump, la prima aparitie oficiala dupa pierderea alegerilor VIDEO

Presedintele Donald Trump si sotia sa Melania si-au facut aparitia marti, la ceremoniile de depunere de coroane organizate cu ocazia Zilei Veteranilor.

Echipa de campanie a lui Donald Trump incearca sa blocheze certificarea rezultatelor scrutinului in Michigan

Echipa de campanie a presedintelui republican Donald Trump a anuntat ca va initia un proces in Michigan, solicitand ca rezultatele alegerilor prezidentiale din acest stat sa nu fie certificate pana nu se poate verifica daca voturile au fost exprimate legal, informeaza Reuters.

ALEGERI SUA: Donald Trump evoca pentru prima data posibilitatea unei infrangeri

Timpul ne va spune : Donald Trump a vorbit ieri, pentru prima data, despre posibilitatea unei infrangeri in alegerile prezidentiale din SUA.

Ce face si cum arata acum prima sotie a lui Donald Trump. De nerecunoscut! Foto

S-a aflat ce face si cum arata acum prima sotie a lui Donald Trump. Femeia este de nerecunoscut. Cea care a fost casatorita cu magnatul american din 1977 pana in 1992 are acum 71 de ani si spune ca fostul ei sot nu stie sa piarda, facand referire la alegerile prezidentiale. Ivana Trump, fosta sotie .

Prima nevasta a lui Donald Trump, desfigurata de operatiile estetice. Mama Ivankai, fost model, este departe de imaginea din tinerete

Ivana Trump il cunoaste cel mai bine pe Donald Trump. in varsta de 71 de ani, cea care a fost casatorita cu magnatul american din 1977 pana in 1992, spune ca fostul ei sot nu stie sa piarda, cu referire la alegerile prezidentiale recente.

Cati bani ar putea castiga Melania, in urma divortului de Donald Trump. Suma este uriasa

In timp ce Donald Trump se tot agata de scaunul prezidential, umbla vorba ca sotia lui, Melania, pregateste, in culise, divortul. De altfel, la varsta de 50 de ani, Prima Doamna a Americii asteapta debarcarea de la Casa Alba pentru a face pasul, caci aceasta nu vrea sa ii dea aceasta lovitura sotului ei cata .

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )