Libnet.ro
UNICEF

06:45

Netin, Lenovo: Cele mai mari vanzari la avem pe segmentul de 1.400-2.000 de lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Netin, Lenovo: Cele mai mari vanzari la avem pe segmentul de 1.400-2.000 de lei

Cel mai bine vandute notebookuri Lenovo in Romania sunt cele cu preturi intre 1. 400 si 2000 de lei, a declarat pentru Wall-Street. ro, Aurel Netin, directorul general al Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova. continuă pe Wall-Street Ro

Netin, Lenovo: Cele mai mari vanzari le avem pe segmentul de 1.400-2.000 de lei

Cel mai bine vandute notebookuri Lenovo in Romania sunt cele cu preturi intre 1. 400 si 2000 de lei, a declarat pentru Wall-Street. ro, Aurel Netin, directorul general al Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Bucurestiul, in topul oraselor cu cele mai mari scaderi ale costului de ocupare a birourilor

Bucurestiul se afla de locul 12 in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spatiilor de birouri in ultimul an, cu o scadere de 6,1% in trimestrul unu comparativ cu acelasi interval din 2012, potrivit CBRE.

Bucuresti, in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a ...

Bucurestiul se afla de locul 12 in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spatiilor de birouri in ultimul an, cu o scadere de 6,1% in trimestrul unu comparativ cu acelasi interval din 2012, conform Mediafax. Astfel, costul de ocupare a spatiilor de birouri din Bucuresti se situeaza la 23,25 euro/metru patrat/luna, in conditiile in care chiria medie s-a diminuat in perioada analizata cu 7,7%, la 18 euro/metru patrat/luna. In costul de ocupare sunt incluse si .

Top 20 al celor mai profitabili artisti in concert in America de Nord! Castiga sume colosale in doar doua ore!

Se stie ca turneele mondiale sunt cele care ii imbogatesc cu adevarat pe artisti, acestia castigand dupa doar un concert o suma colosala de bani. Vanzarile de discuri sunt doar cireasa de pe tort cand vorbim despre conturile lor bancare. Taylor Swift se afla pe locul 2 in topul artistilor cu cele mai mari incasari pe concert, aceasta castigand 1,7 milioane de dolari in doar doua ore. Continue reading .

Despre cei mai mari duhovnici ai Romaniei, la Panorama

Cine sunt cei mai mari duhovnici ai Romaniei, minunile, invataturile si indemnurile lor. Ce face fiul filosofului Constantin Noica si de ce se strang mii de oameni in jurul lui, afla sambata seara, la.

VIDEO Traseul mortii din Muntenegru, in care si-au pierdut viata 18 romani: unul dintre cele mai frumoase si periculoase drumuri din Europa

Drumul european 65 care traverseaza Muntenegru este unul dintre cele mai frumoase din Europa, insa si unul dintre cele mai periculoase. Muntenegru este cunoscut pentru privelistile minunate pe care ti le ofera, insa si pentru infrastructura care prezinta riscuri majore: sute accidente au loc aici, E/65 fiind supranumit, pe buna dreptate, drumul mortii.

Detaliu socant despre una din cele mai indragite moderatoare TV. S-a prostituat!

Este una din cele mai de succes femei pe plan mondial, iar vietile a milioane de oameni s-au schimbat datorita ei. Oprah Winfrey nu a fost din totdeauna atat de cunoscuta. Potrivit unei biografii neautorizate, femeia.

TOP: Cele mai difuzate 10 melodii romanesti la radio si TV in primul trimestru al anului

Vezi in slide-urile urmatoare care au fost cele mai difuzate zece melodii romanesti pe radiourile si televiziune autohtone in primele trei luni ale acestui an, conform companiei de monitorizare Media Forest .

VIDEO Cele mai bune filme Sci-Fi din istorie

Oamenii au fost mereu fascinati de timp, de spatiu si de tot ceea ce inseamna stiinta. Poate de aceea au aparut si filmele SF, pentru a satisface dorinta oamenilor de a afla mai multe despre necunoscut, dar si pentru ca scenaristii si scriitorii sa-si poata demonstra inventivitatea. The Telegraph a alcatuit o lista cu cele mai bune productii science-fiction din istoria cinematografiei.

Cele mai tari PERLE de la BAC.

Absolventii de liceu sunt in febra examenului de bacalaureat 2013. Dupa ce au trecut de proba orala la limba romana, de evaluarea competente digitale, saptamana aceasta sustine proba orala la limba straina, potrivit adevarul. ro. Chiar daca mai sunt doua saptamani pana la afisarea rezultatelor de la bacalaureat 2013, profesorii au avut ocazia sa se amuze in timpul testelor de la limba romana. In aceasta poezie, luna semnifica noaptea, si asta inseamna ca a venit timpul actiunilor care nu pot .

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )