Libnet.ro
UNICEF

11:15

NEVERSEA 2019, cel mai mare festival pe plaja din Europa. Programul celei de-a treia zi

Adevărul Adevărul,
NEVERSEA 2019, cel mai mare festival pe plaja din Europa. Programul celei de-a treia zi

Concetrele incep de la ora 14. 00 si sunt programate pe cele cinci scene amenajate pe plaja Modern din municipiul Constanta. in primele doua zile, zeci de mii de spectatori au participat la eveniment. continuă pe Adevărul

incepe NEVERSEA 2019, cel mai mare festival pe plaja din Europa. Programul primei zile

Din cauza caniculei, in fiecare zi de festival concertele vor incepe de la ora 14. Peste 200 de artisti romani si straini vor urca pe cele 5 scene mari si 4 insule de muzica amenajate pe nisip.

FOTO Cat te costa o zi de NEVERSEA. Cel mai mare festival pe plaja din Europa, luat cu asalt de mii de spectatori

Municipiul Constanta s-a transformat, in zona peninsulara, intr-un adevarat furnicar. Strazi blocate, ambuteiaje pe arterele principale, pietoni care nu mai incap pe trotuar si fac slalom printre masini, totul se intampla odata cu inceperea festivalului NEVERSEA 2019.

Program Neversea 2019. Sambata, 6 iulie, intra in scena Delia, Jessie J, Salvatore Ganacci

Neversea 2019, cel mai mare festival pe plaja din Europa, a inceput la Constanta, pe 4 iulie, la ora 14:00. Pana in data de 7 iulie, plaja Modern va oferi doritorilor de distractie patru zile de de toate pentru toti. Iata programul de sambata, 6 iulie. Program Neversea 2019 Neversea 2019 a inceput pe 4 .

DIICOT. Captura record de droguri la cel mai mare festival de pe litoral

Patru tineri din Cluj-Napoca au fost arestati printr-o decizie a Tribunalului Prahova pentru detiner.

SUA: cel mai mare producator de gunoi din lume

Regele Gunoaielor: SUA a fost numit cel mai mare producator de deseuri din lume, riscand sa fie in.

ABInBev vrea sa obtina circa 10 miliarde dolari in cea mai mare listare globala din acest an

Anheuser-Busch InBev NV, cel mai mare producator de bere la nivel mondial, vrea sa obtina pana la 9,8 miliarde de dolari prin listarea la Bursa de la Hong Kong a afacerii sale din regiunea Asia-Pacific, in ceea ce va fi cea mai mare Oferta Publica Initiala IPO) din acest an, trans-mite Reuters.

Corporate Report: Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google; Cel mai mare berar din lume planuieste cea mai mare oferta publica a anului

Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google. Companii importante de comert cu amanuntul, printre care Walmart, Target si Best Buy, au trimis o scrisoare la Federal Trade Comission FTC) in care-si exprima ingrijorarea cu privire la dominatia marilor companii technologice * Annheuser-Busch InBev AB InBev) spera sa colecteze 9,8 miliarde de dolari cand isi va lista afacerile din Asia la Hong Kong in cea mai mare oferta publica a anului.

Incendiu de proportii la manastirea Rimet, cel mai vechi asezamant monahal din Transilvania

Un incendiu are loc vineri la cel mai vechi asezamant monahal ortodox din Transilvania, manastirea Rimet, unde focul se manifesta pe o suprafata de 400-600 de metri din acoperis, la fata locului fiind.

Neversea 2019. Mesajul MAI pentru participantii Neversea: Bratara se primeste gratuit, dar se pune pe ambele maini

Ministerul de Interne a postat, joi seara, pe pagina de Facebook, un mesaj inedit adresat participantilor la festivalul Neversea care ar putea incalca legea.

Averile primarilor: case, terenuri, paduri si loc de veci. Cine a incasat cel mai mare salariu de la Primarie in 2018?

Primarii celor mai mari orase din Romania au trecut in declaratiile de avere, pe langa salariile incasate, si terenurile, casele, padurile si locurile de veci pe care le detin. In topul celor mai bogati primari intra Gabriela Firea, Emil Boc, Mihai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )