Libnet.ro
UNICEF

12:15

FOTO Cat te costa o zi de NEVERSEA. Cel mai mare festival pe plaja din Europa, luat cu asalt de mii de spectatori

Adevărul Adevărul,
FOTO Cat te costa o zi de NEVERSEA. Cel mai mare festival pe plaja din Europa, luat cu asalt de mii de spectatori

Municipiul Constanta s-a transformat, in zona peninsulara, intr-un adevarat furnicar. Strazi blocate, ambuteiaje pe arterele principale, pietoni care nu mai incap pe trotuar si fac slalom printre masini, totul se intampla odata cu inceperea festivalului NEVERSEA 2019. continuă pe Adevărul

incepe NEVERSEA 2019, cel mai mare festival pe plaja din Europa. Programul primei zile

Din cauza caniculei, in fiecare zi de festival concertele vor incepe de la ora 14. Peste 200 de artisti romani si straini vor urca pe cele 5 scene mari si 4 insule de muzica amenajate pe nisip.

DIICOT. Captura record de droguri la cel mai mare festival de pe litoral

Patru tineri din Cluj-Napoca au fost arestati printr-o decizie a Tribunalului Prahova pentru detiner.

SUA: cel mai mare producator de gunoi din lume

Regele Gunoaielor: SUA a fost numit cel mai mare producator de deseuri din lume, riscand sa fie in.

Eroul Zilei. Cel mai mare tablou colectiv din Romania

Romanii se pregatesc sa creeze cel mai mare tablou colectiv din tara, o opera de arta ce se va alatura unui proiect social paneuropean, menit sa calatoreasca timp de un an pe intregul continent si sa adune inspiratie.

Cel mai mare investitor al Aston Martin vrea sa-si majoreze detinerea

Strategic European Investment Group, cel mai mare investitor al Aston Martin, are in vedere sa achizitioneze un pachet aditional de 3% din companie, oferindu-se sa-si majoreze participatia, dupa ce actiunile producatorului britanic de autoturisme sport de lux au scazut cu aproape 50% de la momentul listarii sale, care a avut loc in toamna anului trecut.

Corporate Report: Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google; Cel mai mare berar din lume planuieste cea mai mare oferta publica a anului

Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google. Companii importante de comert cu amanuntul, printre care Walmart, Target si Best Buy, au trimis o scrisoare la Federal Trade Comission FTC) in care-si exprima ingrijorarea cu privire la dominatia marilor companii technologice * Annheuser-Busch InBev AB InBev) spera sa colecteze 9,8 miliarde de dolari cand isi va lista afacerile din Asia la Hong Kong in cea mai mare oferta publica a anului.

Averile primarilor: case, terenuri, paduri si loc de veci. Cine a incasat cel mai mare salariu de la Primarie in 2018?

Primarii celor mai mari orase din Romania au trecut in declaratiile de avere, pe langa salariile incasate, si terenurile, casele, padurile si locurile de veci pe care le detin. In topul celor mai bogati primari intra Gabriela Firea, Emil Boc, Mihai.

CEL MAI MARE DIN ULTIMII 20 DE ANI: Cutremur de 6,4 grade pe scara Richter, in California

Un cutremur de suprafata cu magnitudinea preliminara de 6,4 grade s-a produs, ieri, in statul american California, fiind simtit puternic in orasul Los Angeles, anunta Institutul de Geofizica din SUA USGS).

Cel mai mare producator roman de cosmetice relanseaza marca Gerovital intr-o varianta modernizata

Noua linie Gerovital Plant vine cu o varietate de produse cosmetice destinate ingrijirii zilnice a tenului, avand la baza ingrediente de origine naturala in proportie de peste 91%, care ofera protectie naturala microbiana si beneficii multiple pentru tenul normal si mixt.

FOTO VIDEO Sudul Californiei, zguduit de cel mai puternic cutremur din ultimii 20 de ani

Cel mai mare cutremur care a lovit sudul Californiei in ultimii 20 de ani a determinat administratia unui oras sa declare stare de urgenta, joi, si i-a afectat pe locuitorii statului, din Las Vegas pana in Orange County, scrie CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )