Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: cel mai mare producator de gunoi din lume

România Liberă România Liberă,
SUA: cel mai mare producator de gunoi din lume

Regele Gunoaielor: SUA a fost numit cel mai mare producator de deseuri din lume, riscand sa fie in. continuă pe România Liberă

Eroul Zilei. Cel mai mare tablou colectiv din Romania

Romanii se pregatesc sa creeze cel mai mare tablou colectiv din tara, o opera de arta ce se va alatura unui proiect social paneuropean, menit sa calatoreasca timp de un an pe intregul continent si sa adune inspiratie.

ABInBev vrea sa obtina circa 10 miliarde dolari in cea mai mare listare globala din acest an

Anheuser-Busch InBev NV, cel mai mare producator de bere la nivel mondial, vrea sa obtina pana la 9,8 miliarde de dolari prin listarea la Bursa de la Hong Kong a afacerii sale din regiunea Asia-Pacific, in ceea ce va fi cea mai mare Oferta Publica Initiala IPO) din acest an, trans-mite Reuters.

E OFICIAL: Acesta este cel mai mare AEROPORT din lume! (FOTO, VIDEO)

China a definitivat dumnica cel mai mare aeroport din lume, un colos de 700. 000 mp care a costat 17,5miliarde de dolarisi in care vortranzita anual 72 milioane de pasageri.

Cel mai mare investitor al Aston Martin vrea sa-si majoreze detinerea

Strategic European Investment Group, cel mai mare investitor al Aston Martin, are in vedere sa achizitioneze un pachet aditional de 3% din companie, oferindu-se sa-si majoreze participatia, dupa ce actiunile producatorului britanic de autoturisme sport de lux au scazut cu aproape 50% de la momentul listarii sale, care a avut loc in toamna anului trecut.

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel! Un avion cu 150 de pasageri, in pericol

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel. Un avion cu peste 150 de pasageri a cerut sa aterizeze de urgenta din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare. Mai mult de 100 de ambulante au fost.

Romania plateste cel mai scump gaz rusesc din toata Europa, desi este printre cele mai indepedente de Rusia din punct de vedere energetic

Rusia plateste cel mai scump gaz rusesc din toata Europa, desi este una dintre cele mai independente tari in ceea ce priveste aprovizionarea cu gaz venit din Rusia, arata datele Comisiei Europene, potrivit econo.

Corporate Report: Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google; Cel mai mare berar din lume planuieste cea mai mare oferta publica a anului

Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google. Companii importante de comert cu amanuntul, printre care Walmart, Target si Best Buy, au trimis o scrisoare la Federal Trade Comission FTC) in care-si exprima ingrijorarea cu privire la dominatia marilor companii technologice * Annheuser-Busch InBev AB InBev) spera sa colecteze 9,8 miliarde de dolari cand isi va lista afacerile din Asia la Hong Kong in cea mai mare oferta publica a anului.

VIDEO Totul despre NEVERSEA. Cel mai mare festival pe plaja din Europa incepe joi la Constanta. Noutatile editiei 2019

Cel mai mare festival pe plaja din Europa, NEVERSEA, va incepe la Constanta joi, 4 iulie. Pana duminica, 7 iulie, plaja Modern va oferi patru zile de muzica, distractii, concursuri, premii, relaxare. Aproape nimeni nu va pleca cu mana goala de la NEVERSEA, toti vor primi cate un premiu, a promis Bogdan Buta, directorul firmei organizatoarea Neversea SRL.

Averile primarilor: case, terenuri, paduri si loc de veci. Cine a incasat cel mai mare salariu de la Primarie in 2018?

Primarii celor mai mari orase din Romania au trecut in declaratiile de avere, pe langa salariile incasate, si terenurile, casele, padurile si locurile de veci pe care le detin. In topul celor mai bogati primari intra Gabriela Firea, Emil Boc, Mihai.

Functionarii unei primarii din Gorj au primit doar jumatate din salariu. Motivul: cel mai mare angajator din oras n-a platit impozitul pe venit

Angajatii Primariei Motru, din judetul Gorj, au primit doar jumatate din salariul pentru luna mai. Primaria n-a mai incasat cota defalcata din impozitul pe venit de la Complexul Energetic Oltenia CEO), cel mai mare angajator din Gorj.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )