Libnet.ro
UNICEF

17:30

New artist: Luminites lanseaza clipul single-ului de debut Do Something!

Devorator Monden Devorator Monden,
New artist: Luminites lanseaza clipul single-ului de debut Do Something!

Descrisi ca fiind Black Eyed Peas in varianta britanica, Luminites este o formatie formata din membrii JJ, Corey, R-Tizt si Steph. Cei patru au devenit cunoscuti publicului dupa participarea lor in cadrul show-ului Britains Got Talent unde au terminat pe locul cinci in cel de-al saptelea sezon al emisiunii. Luminites au semnat in aceasta vara . continuă pe Devorator Monden

Fall Out Boy revin si lanseaza clipul piesei Love, Sex, Death + un nou EP PAX AM Days!

Sa incepem cu inceputul! Pete Wentz, Patrick Stump, Joe Trohman si Andy Hurley, intr-un cuvant Fall Out Boy, isi vor lansa pe 15 octombrie cel de-al patrulea EP din cariera, intitulat PAX AM Days, de pe care au si extras un prim single, Love, Sex, Death. PAX AM Days contine in total opt trackuri, cel .

Geri Halliwell a dezvaluit coperta single-ului Half Of Me!

Fosta membra Spice Girls este pregatita sa revina in atentia publicului cu noul sau single, intitulat Half Of Me, care va face parte de pe cel de-al patrulea album solo al cantaretei ce va fi lansat cel mai devreme la sfarsitul acestui an. Titlul acestuia nu a fost inca dezvaluit. Half Of Me a fost .

Paris Hilton a dezvaluit un nou teaser + coperta single-ului Good Time feat. Lil Wayne!

Celebra mostenitoare mai are doar cateva zile de asteptat pana cand isi va lansa proaspatul clip al celui mai nou single al sau, Good Time, piesa fiind o colaborare cu rapperul Lil Wayne. Videoclipul si piesa nu au avut premiera pe 1 octombrie, asa cum era initial stabilit, amanandu-se marele moment pentru data de opt .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )