Libnet.ro
UNICEF

01:05

New artist: Zhala, fiinta cosmica din Suedia care se impune cu un stil unic in industria muzicala! Vezi aici clipul single-ului sau de debut Prophet!

Devorator Monden Devorator Monden,
New artist: Zhala, fiinta cosmica din Suedia care se impune cu un stil unic in industria muzicala! Vezi aici clipul single-ului sau de debut Prophet!

Considerata M. in versiune suedeza, Zhala este o cantareata de origine kurda nascuta in Stockholm acum 24 de ani. Artista. continuă pe Devorator Monden

Avocata familiei Ghinescu a recuzat unul din magistratii care judeca dosarul de omor al lui Cioaca

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu in procesul in care Cristian Cioaca este acuzat de uciderea sotiei sale, a depus o cerere de recuzare a unuia dintre cei doi magistrati care judeca acest dosar. Aceasta spune.

Avocata familiei Ghinescu a recuzat unul din magistratii care judeca dosarul in care Cioaca ...

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu in procesul in care Cristian Cioaca este acuzat de uciderea sotiei sale, a depus o cerere de recuzare a unuia dintre cei doi magistrati care judeca acest dosar, conform Mediafax. Aceasta spune ca are suspiciuni asupra impartialitatii judecatorului respectiv. Am cerut recuzarea doamnei judecator care a opinat sa-l puna in libertate pe Cristian Cioaca motivat de faptul ca au aparut articole in presa si chiar acum e langa mine, pe holule Curtii de Apel, un .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )