Libnet.ro
UNICEF

16:30

New England Patriots a reusit cea mai mare intoarcere de scor din istoria Super Bowl si au castigat al cincilea titlu din istoria sa

B1 B1,
New England Patriots a reusit cea mai mare intoarcere de scor din istoria Super Bowl si au castigat al cincilea titlu din istoria sa

Pentru prima data in istorie, finala Super Bowl a avut nevoie de prelungi, si pentru a cincea oara in istorie, New England Patriots este campioana. De data aceasta, Patriots a reusit si cea mare. continuă pe B1

VIDEO New England Patriots a castigat a 51-a editie a Super Bowl, dupa o revenire spectaculoasa de la 3-28 in meciul cu Atlanta Falcons

Echipa New England Patriots a castigat, duminica, pentru a cincea oara in istorie Super Bowl, impunandu-se cu scorul de 34-28 in meciul de la Houston cu Atlanta Falcons, dupa ce a revenit spectaculos de la 3-28, informeaza News. ro.

Noi mitinguri de protest anuntate in Alba. Se asteapta cea mai mare participare de oameni in strada

In Alba sunt programate duminica cele mai mari proteste din toata perioada de cand oamenii au iesit in strada. Cel putin 5. 000 de persoane sunt asteptate la Alba Iulia si alte cateva mii in celelalte orase importante, Sebes, Blaj si Cugir.

Noi mitinguri de protest anuntate in Alba duminica. Se asteapta cea mai mare participare de oameni in strada

In Alba sunt programate duminica cele mai mari proteste din toata perioada de cand oamenii au iesit in strada. Cel putin 5. 000 de persoane sunt asteptate la Alba Iulia si alte cateva mii in celelalte orase importante, Sebes, Blaj si Cugir.

Proteste Brasov, ziua a sasea:mobilizare pentru cea mai mare manifestare din ultimul deceniu

Duminica este a sasea zi de proteste la Brasov. Ora de intalnire este 16. 00, in fata sediului Prefecturii Brasov,cu o ora mai devreme ca in zilele trecute, pentru ca lumea se pregateste de serviciu.

Sondaj: Igor Dodon se bucura de cea mai mare incredere in randul moldovenilor, iar socialistii ar lua cele mai multe mandate in viitorul Parlament VIDEO

Presedintele Republicii Moldova conduce detasat in topul increderii moldovenilor. Seful statului se bucura de increderea a 26. 6% din cetateni, fiind urmat de liderul PAS, Maia Sandu, cu 10% - arata datele unui nou sondaj de opinie publicat luni, 6 februarie, de CBS-Axa.

FOTO Cel mai mare protest: un sfert din locuitorii Sibiului au iesit in strada duminica seara

Cel mai mare protest inregistrat in istoria recenta a Sibiului a reunit peste 40. 000 de sibieni, in cea de sasea seara de proteste generate de modificarile codurilor penale, abrogate mai apoi.

Cum se vede protestul a sute de mii de romani in retelele mobile: La Vodafone, traficul de date din Piata Victoriei a fost si de 10 ori mai mare decat intr-o zi obisnuita

Traficul gestionat de reteaua Vodafone Romania a crescut semnificativ in Piata Victoriei in perioada 31 ianuarie-2 februarie 2017, in unele intervale de timp, traficul fiind de pana la 10 ori mai mare fata de o zi obisnuita, au precizat vineri pentru HotNews. ro oficialii companiei. Al doilea mare operator mobil spune ca a suplimentat capacitatea retelei in acea zona, instaland statii mobile suplimentare Cells on Wheels) - doua functioneaza deja, cea de-a treia este in curs de instalare si ca a marit si capacitatea statiilor fixe care asigura in mod obisnuit servicii de telefonie mobila in zona Piata Victoriei.

VIDEO Cea mai lunga cursa aeriana comerciala directa a aterizat in Auckland la peste 16 ore dupa ce decolase din Doha

Cea mai lunga cursa aeriana directa a aterizat la primele ore ale diminetii 21. 00 ora Romaniei) pe aeroportul neozeelandez din Auckland, dupa 16 ore si 20 de minute de la decolarea din metropola Doha. Zborul este operat de compania Qatar Airways, transmite DPA, citata de news. ro.

Germania - cea mai atractiva piata de proprietati comerciale din Europa

Germania a devansat Marea Britanie, devenind cea mai atractiva piata de proprietati comerciale din Europa, evolutie care reflecta precautia investitorilor dupa votul britanicilor pentru iesirea din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch, citat de News. ro.

China, cel mai mare producator mondial de energie solara

Capacitatea fotovoltaica instalata a Chinei s-a dublat anul trecut, transformand tara asiatica in cel mai mare producator mondial de energie solara din punct de vedere al capacitatii, a anuntat, sambata, Administratia Nationala a Energiei NEA), informeaza Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3155 seconds )