Libnet.ro
UNICEF

05:30

New York: Lista de asteptare de 90.000 de oameni pentru posturile de gunoieri

România Liberă România Liberă,
New York: Lista de asteptare de 90.000 de oameni pentru posturile de gunoieri

Salariul anual al unui gunoier la New York este in jur de 70. 000 de dolari, asa incat, in cel mai mare oras din Statele Unite, aceasta ocupatie este extrem de ravnita, relateaza Agerpres. continuă pe România Liberă

New York: Doi muncitori au fost salvati dupa ce au ramas suspendati pe o platforma, pe fatada Turnului 1WTC

Doi muncitori au ramas suspendati, miercuri, pe o platforma mobila, dupa ruperea unui cablu, pe fatada Turnului One World Trade Center din New York, ei fiind salvati de pompoeri, relateaza USA Today. Cei doi.

Cum a ajuns ocupatia de gunoier cea mai ravnita de la New York

Ocupatia de gunoier a ajuns una extrem de ravnita la New York, dupa ce o persoana care practica aceasta meserie in cel mai mare oras din Statele Unite a ajuns sa castige, anual, 70. 000 de dolari, scrie.

Ocupatia de gunoier, extrem de ravnita la New York: Salariul anual ajunge la 70.000 dolari

Ocupatia de gunoier este extrem de ravnita la New York, in contextul in care salariul anual al unui gunoier este in jur de 70. 000 dolari. Mai mult, se spune despre gunoieri ca sunt adevarati eroi, relateaza.

Medicul tratat de Ebola la New York a fost declarat vindecat

Medicul american Craig Spencer, ingrijit la New York dupa ce a contractat virusul Ebola in Guineea, este vindecat si va iesi marti din spital, a anuntat, luni, municipalitatea newyorkeza, relateaza.

Medicul tratat la New York a fost vindecat de Ebola

Medicul american tratat la New York a fost vindecat de Ebola. Craig Spencer a contractat virusul Ebola in Guineea si va iesi marti din spital, potrivit municipalitatii newyorkeze.

Pianul din filmul Casablanca va fi scos la licitatie, la New York: Organizatorii spera sa obtina un milion de dolari

Pianul din celebrul film Casablanca, cu Humphrey Bogart si Ingrid Bergman in rolurile principale, va fi scos la licitatie, pe 24 noiembrie, la New York, potrivit dailymail. co. uk. Pianul de culoarea somonului va fi.

A doua dezbatere dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, fara interes pentru posturile de stiri: vrajitoare la Romania TV, un numerolog la Antena 3

In timp ce B1 TV difuza cea de-a doua dezbatere televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, candidatii in cursa pentru alegerile prezidentiale 2014, celelalte posturi de stiri au preferat sa nu preia transmisiunea si sa difuzeze fie dezbaterea pentru prezidentiale de acum cinci ani, fie sa dezlege misterul gainilor moarte din curtea sediului ACL. Singurul post care a restransmis dezbarea a fost Digi24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )