Libnet.ro
UNICEF

15:00

New York Times, despre alegerile de duminica: Totul este o problema de incredere

Antena3 Antena3,
New York Times, despre alegerile de duminica: Totul este o problema de incredere

Adevarata batalie in alegerile de duminica este care dintre candidati, care par de acord asupra problemelor importante, ii poate poate convinge pe romani ca nu va slabi institutiile democratice si centraliza. continuă pe Antena3

New York Times: Alegerile prezidentiale din Romania, o problema de incredere/ Niciun candidat nu este susceptibil sa se compare cu Viktor Orban

Adevarata batalie in alegerile de duminica este care dintre candidati, care par de acord asupra problemelor importante, ii poate poate convinge pe romani ca nu va slabi institutiile democratice si centraliza puterea in jurul unui singur partid, ca in Ungaria, comenteaza New York Times, citat de Mediafax.

New York Times: Alegerile din Romania au o problema de incredere

Cotidianul american New York Times a publicat un material despre problema alegerilor prezidentiale din Romania in care arata ca miza celor doi candidati este de a convinge electoratul ca nu vor slabi institutiile democratice si nu vor centraliza puterea in jurul unui singur partid, asa cum s-a intamplat in Ungaria.

Americanii stau la coada pentru meseria de GUNOIER. Cat castiga eroul New York-ului

Salariul anual al unui gunoier la New York este in jur de 70. 000 de dolari, asa incat, in cel mai mare oras din Statele Unite, aceasta ocupatie este extrem de ravnita. Se spune despre gunoieri ca sunt.

Ocupatia de gunoier, extrem de ravnita la New York: Salariul anual ajunge la 70.000 dolari

Ocupatia de gunoier este extrem de ravnita la New York, in contextul in care salariul anual al unui gunoier este in jur de 70. 000 dolari. Mai mult, se spune despre gunoieri ca sunt adevarati eroi, relateaza.

New York: Lista de asteptare de 90.000 de oameni pentru posturile de gunoieri

Salariul anual al unui gunoier la New York este in jur de 70. 000 de dolari, asa incat, in cel mai mare oras din Statele Unite, aceasta ocupatie este extrem de ravnita, relateaza Agerpres.

Medicul tratat de Ebola la New York a fost declarat vindecat

Medicul american Craig Spencer, ingrijit la New York dupa ce a contractat virusul Ebola in Guineea, este vindecat si va iesi marti din spital, a anuntat, luni, municipalitatea newyorkeza, relateaza.

New York: Doi muncitori au fost salvati dupa ce au ramas suspendati pe o platforma, pe fatada Turnului 1WTC

Doi muncitori au ramas suspendati, miercuri, pe o platforma mobila, dupa ruperea unui cablu, pe fatada Turnului One World Trade Center din New York, ei fiind salvati de pompoeri, relateaza USA Today. Cei doi.

Cum a ajuns ocupatia de gunoier cea mai ravnita de la New York

Ocupatia de gunoier a ajuns una extrem de ravnita la New York, dupa ce o persoana care practica aceasta meserie in cel mai mare oras din Statele Unite a ajuns sa castige, anual, 70. 000 de dolari, scrie.

Medicul tratat la New York a fost vindecat de Ebola

Medicul american tratat la New York a fost vindecat de Ebola. Craig Spencer a contractat virusul Ebola in Guineea si va iesi marti din spital, potrivit municipalitatii newyorkeze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )