Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

New York Times: Tarile UE traiesc cu mult mai bine decat le permit resursele Terrei - raport

Hotnews Hotnews,
 New York Times: Tarile UE traiesc cu mult mai bine decat le permit resursele Terrei - raport

Cele 28 de state ale UE consuma resursele Pamantului mult mai rapid decat pot fi ele reinnoite, si nici una dintre ele nu are politici sustenabile de consum, arata un raport publicat joi, cand liderii UE se intalnesc pentru a discuta prioritatile pe urmatorii cinci ani. Toate tarile UE traiesc mai bine decat le permit resursele planetei noastre. , potrivit New York Times, citat de Rador. continuă pe Hotnews

New York Times: Trump a inregistrat pierderi de peste 1 miliard de dolari in perioada 1985-1994

Afacerile lui Donald Trump au inregistrat pierderi de peste 1 miliard de dolari in perioada 1985-1994, potrivit unor documente fiscale obtinute de cotidianul The New York Times, relateaza Mediafax, citand The Associated Press.

Uber s-a listat la Bursa din New York. Ce venituri au soferii din SUA

Uber Technologies Inc a debutat vineri pe Bursa de Valori din SUA, New York Stock Exchange. Aceasta IPO oferta publica initiala) a fost deja numita drept unul dintre cele mai importante evenimente de investitii ale anului, iar analistii se intreaba daca acest debut este viitorul sau, mai degraba, simbolul celei de a doua bule a onlineului.

Uber se va lista vineri la Bursa din New York. Ce venituri au soferii din SUA

Uber Technologies Inc va debuta vineri pe Bursa de Valori din SUA, New York Stock Exchange. Aceasta IPO oferta publica initiala) a fost deja numita drept unul dintre cele mai importante evenimente de investitii ale anului, iar analistii se intreaba daca acest debut este viitorul sau, mai degraba, simbolul celei de a doua bule a onlineului.

Uber se listeaza la Bursa din New York: Asteptarile analistilor si comparatii cu Facebook, Twitter sau Lyft

Uber Technologies Inc isi va face maine debutul pe Bursa de Valori din SUA, New York Stock Exchange. Acest IPO oferta publica initiala) a fost deja numita drept unul dintre cele mai importante evenimente de investitii ale anului, iar analistii se intreaba daca acest debut este viitorul sau, mai degraba, simbolul celei de a doua bule a onlineului. indiferent de opinie, acest eveniment este unul istoric si merita sa aflam cum o simpla idee s-a materializat intr-un gigant la nivel global, arata o analiza a casei de brokeraj XTB.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic: Nu sunt inca suta la suta, dar sunt tot mai bine

Simona Halep, locul 3 WTA, care s-a calificat a patra oara in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, a declarat ca este extrem de motivata de fiecare data cand joaca la turneul spaniol, subliniind ca desi nu este inca la potential maxim, pe zi ce trece se simte tot mai bine.

ATP Madrid: Rafael Nadal, victima a unui virus stomacal, se simte 'un pic mai bine'

Rafael Nadal, care inca de duminica sufera de un virus stomacal, spune ca se simte 'putin mai bine', dar ca nu are un sentiment 'super-pozitiv' din punct de vedere fizic inaintea debutului la turneul Masters 1. 000 de la Madrid.

A vazut un semn de avertisment si s-a apropiat sa citeasca mai bine. A crezut ca nu este adevarat. A facut imediat o poza care s-a viralizat: E ca si cum moartea nu ar fi suficienta (FOTO)

A vazut un semn de avertisment si s-a apropiat sa citeasca mai bine. A crezut ca nu este adevarat, asa ca a facut imediat o poza. A postat-o pe o retea de socializare, alaturi de mesajul: Moartea.

BANICIOIU, PRO ROMANIA: Un referendum pe tema fiscalitatii, mult mai interesant

Prim- vicepresedintele PRO Romania, Nicolae Banicioiu, a declarat astazi, la Giurgiu, ca un referendum pe tema fiscalitatii ar fi fost mult mai interesant si la un astfel de referendum ar fi votat cu doua maini, el adaugand ca justitia nu este o tema atat de importanta.

Nicolae Banicioiu (PRO Romania): Un referendum pe tema fiscalitatii ar fi fost mult mai interesant, justitia nu e o tema asa de importanta

Prim-vicepresedintele PRO Romania, Nicolae Banicioiu, a declarat joi, la Giurgiu, ca un referendum pe tema fiscalitatii ar fi fost mult mai interesant si la un astfel de referendum ar fi votat cu doua maini, el adaugand ca justitia nu este o tema atat de importanta.

Incep platile dividendelor in 2019. Calendarul complet si companiile care isi rasplatesc cel mai bine actionarii

Companiile listate incep luna aceasta sa distribuie dividende din profitul inregistrat in 2018, cele mai generoase fiind BRD si Romgaz. Banca isi rasplateste actionarii cu un randament cumulat de 12,2%, adica de 12 ori mai mult decat dobanda de 1% pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )