Libnet.ro
UNICEF

15:15

Reconstituirea faptelor la casa groazei din Caracal. Gheorghe Dinca, aparat cu mascatii de furia oamenilor

Hotnews Hotnews,
 Reconstituirea faptelor la casa groazei din Caracal. Gheorghe Dinca, aparat cu mascatii de furia oamenilor

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost dus luni pentru reconstituire la casa groazei, unde a fost aparat cu mascatii de furia oamenilor. Ajuns la locuinta sa, oamenii au incercat sa ajunga la masina in care era Dinca. continuă pe Hotnews

Tonel Pop, marturisire despre reconstituirea de la Casa Ororilor din Caracal: Nu cred ca se vor putea face intr-o zi aprecieri

Tonel Pop a facut dezvaluiri despre reconstituirea cazurilor Alexandrei si al Luizei, care va fi demarata luni in Casa Ororilor din Caracal. Avocatul familiei Luizei a declaratduminica, la un post de.

Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca arata cum a pozitionat corpul Alexandrei in butoi

UPDATE Reconstituirea rapirii si uciderii Alexandrei Macesanu continua. Anchetatorii au refacut pasii versiunii lui Gheorghe Dinca. Acestia au adus un butoi cu o inaltime de aproximativ 1,60 m, similar cu ce.

Avocatul Tonel Pop, dezvaluire incendiara in cazul Caracal. Gheorghe Dinca negociaza cu autoritatile acest lucru!

AvocatulTonel Popa declarat, vineri, la Antena 3, ca Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea a doua adolescente la Caracal, negociaza cu autoritatile. Am sa va fac o destainuire.

Schimbare radicala in ancheta de la Caracal. Gheorghe Dinca nu o mai recunoaste pe Luiza ca fiind una dintre victime

Gheorghe Dinca incearca sa dea peste cap ancheta de la Caracal. Avocatul familiei Luizei, prezent la audieri, sustine ca acesta isi bate joc de procurori si incearca sa ii induca in eroare. Pe de alta.

Drama Caracal. Gheorghe Dinca, in locul unde a aruncat bijuteriile Alexandrei

UPDATEGheorghe Dinca a fost dus in locul unde ar fi aruncat bijuteriile Alexandrei Macesanu, in fata unui hotel, acolo unde s-a oprit inainte sa ajunga in Craiova. ----- UPDATE Gheorghe.

Se vor reconstitui crimele de la Caracal. Gheorghe Dinca va arata cum a folosit butoiul

Procurorii vor reconstitui crimele in acheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a anuntat ca luni, 16 septembrie, va avea loc aceasta reconstituire. Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anuntata de.

Procurorii DIICOT vor reconstitui luni si marti uciderea Alexandrei in casa lui Dinca. Cererea macabra a lui Cumpanasu

Procurorii DIICOT vor reconstitui luni si marti uciderea Alexandrei Macesanu de catre Gheorghe Dica in Casa Groazei din Caracal, anunta Digi24. Alexandru Cumpanasu solicita reconstituirea fidela a crimei in aceleasi conditii, cu aceleasi materiale, in acelasi loc a arderii unui corp omenesc in acel butoi, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook.

VIDEO Ce spera anchetatorii sa scoata de la Dinca cu ocazia reconstituirii crimelor de la Caracal

Anchetatorii au inceput, luni dimineata, reconstituirea crimei in cazul Alexandrei Macesanu, la locuinta din Caracal a lui Gheorghe Dinca, in prezenta acestuia, adus din arestul IPJ Olt. La aceasta ora, la fata locului sunt politisti, procurori si jurnalisti, insa nu si rude sau prieteni ai victimei, si nici vecini ai presupusului asasin.

Procurorii refac traseul tragediei din Caracal: Gheorghe Dinca participa la reconstituirea crimelor pe care le-a recunoscut (VIDEO)

UPTADE:Reconstituirea este in plina desfasurare! Acesta a fost dus intai la locul de unde a luat-o la ocazie pe Alexandra Macesanu, pentru ca apoisa mearga la liceul Mihai Viteazul din.

Sorin Ovidiu Balan, despre reconstituirea cu Gheorghe Dinca: Dinca povesteste o lectie pe care a invatat-o. Cineva l-a invatat si cam banuim si cine!

Jurnalistul de investigatie, Sorin Ovidiu Balan, a vorbit despre de modul in care s-a desfasurat reconstituirea la care a participat astazi Gheorghe Dinca impreuna cu procurorii si criminalistii. Desi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )