Libnet.ro
UNICEF

01:05

News Magazine. Mai multe medicamente ar putea sa dispara din cauza epidemiei de coronavirus

Antena3 Antena3,
News Magazine. Mai multe medicamente ar putea sa dispara din cauza epidemiei de coronavirus

Mai multe medicamente ar putea sa dispara din cauza epidemiei de coronavirus care afecteaza China. continuă pe Antena3

Voi cu Voicu. Marius Ghidel, omul care a trait mai multe experiente de decorporalizare, vorbeste despre Secretul multumirii: Se refera la daruire, e lucrul cel mai important

Marius Ghidel e omul care a vazut Raiul si Iadul, omul care s-a nascut cu un har special si care sustine ca l-a cunoscut pe Dumnezeu inainte de a veni pe lume. Ghidel a trait de-a lungul vietii sale mai multe experiente de decorporalizare.

INTERVIU Cercetatoarea Mihaela Miroiu:Cele mai multe femei active cultural, civic si politic sunt mai degraba femei singure

Cercetatoarea Mihaela Miroiu, coautoare a volumului Nasterea cetateniei democratice. Femeile si puterea in Romania moderna, spune ca pentru femei, a avea putere inseamna sa le faci altora viata mai buna, desi platesc aceste crezuri, de cele mai multe ori, prin sacrificii in viata personala.

Arheologii au descoperit mai multe oase umane si cranii sub o biserica veche

Arheologii au descoperit sub o biserica veche din Belgia mai multe ziduri construite din oase umane si cranii.

Finantator: Majoritatea startup-urilor esueaza, iar echipa fondatoare este vinovata in cele mai multe cazuri

Majoritatea startup-urilor esueaza, iar echipele lor fondatoare sunt cauza esecului in cele mai multe cazuri, considera sefa unui important fond de investitii in firme IT europene.

Geoff Ralston, Y Combinator: Cele mai multe startup-uri se sinucid, nu mor dupa o crima

Cele mai multe startup-uri nu mor din cauza concurentei, ci din cauza propriilor greseli, spune Geoff Ralston, presedintele Y Combinator, acceleratorul de startup-uri legendar in SUA, care a ajutat la dezvoltarea unor companii precum Airbnb sau Dropbox. Iata ce spune el despre ce conteaza la un business de succes.

Compania Airbus anunta disponibilizarea a 2.362 de angajati din mai multe tari

Compania Airbus va disponibiliza, pana la sfarsitul anului 2021, 2. 362 de angajati din mai multe tari, din domeniul industriei militare si spatiale, in contextul amanarii unor contracte.

Raluca Turcan afirma, din propriile surse, ca mai multe partide vor boicota investirea Guvernului

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca are informatii conform carora mai multe partide vor boicota v.

News Magazine. Val de scumpiri dupa deprecierea leului

Presedintele Sindicatelor din Industria Alimentara, Dragos Frumosu, a declarat, sambata, la Antena 3, ca actuala criza guvernamentala si deprecierea cursului valutar vor duce la preturi mai mari la carne si paine, dar si la legume si fructe.

Educatia financiara, o ecuatie cu mai multe necunoscute

De multe ori mi se intampla sa ma aflu in locuri unde se dezbate problematica educatiei financiare pentru consumatori, fie ca este vorba despre intalniri dintre consumatori si reprezentanti ai asociatiilor de consumatori, fie ca este vorba despre prelegeri, conferinte si mese rotunde tematice organizate de autoritati cu prerogative in domeniul protectiei consumatorilor, de sedinte de lucru ale autoritatilor europene sau nationale de supraveghere financiara sau chiar sa asist la dialoguri purtate pe forumuri sau pe paginile bancilor sau ale institutiilor financiare nebancare.

VIDEO Coronavirusul chinez: Hubei a revizuit in sus numarul de infectii din cauza focarelor din inchisori. Cele mai multe cazuri noi din afara provinciei sunt tot din sistemul penitenciar

Provincia Hubei a anuntat vineri, ca a revizuit in sus, de la 411 la 631, numarul de noi cazuri de coronavirus, dupa ce a inclus si cazurile din sistemul penitenciar, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )