Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO Ce fac oamenii pentru cei mai buni prieteni: o lista de dorinte pentru Finn, un caine bolnav de cancer in faza terminala

Adevărul Adevărul,
FOTO Ce fac oamenii pentru cei mai buni prieteni: o lista de dorinte pentru Finn, un caine bolnav de cancer in faza terminala

Cand Finn a fost diagnosticat cu o forma de cancer in mai, stapana sa, Cynthia, a vrut sa se asigure ca ultimele sale saptamani de viata vor fi cele mai frumoase. continuă pe Adevărul

FOTO Lectii prin Skype cu unul dintre cei mai buni profesori de chitara din lume.in Romania sunt foarte multi copii deosebit de talentati, in multe domenii

Alexandru Mare, un pusti talentat de doar 14 ani, din Cluj, ia lectii de chitara clasica prin Skype de la Denis Azabagic, unul dintre cei mai apreciati dascali de chitara clasica de pe glob.

Castigatorii American Music Awards 2018: cine sunt cei mai buni cantareti americani si cele mai bune melodii

Cantareata americana Taylor Swift, in varsta de 28 de ani, este marea castigatoare a galei American Music Awards, cu patru trofee, inclusiv titlul de artistul anului.

Romanca inclusa pe lista celor mai buni 50 de profesori din lume s-a mutat in SUA. Care este MOTIVUL

Manuela Prajea, profesoara de matematica inclusa pe lista celor mai buni 50 de profesori din lume in 2016, a parasit catedra de la Colegiul National Traian din Drobeta-Turnu Severin in favoarea uneia dintr-un.

Cei mai bogati oameni ai lumii au pierdut intr-o singura zi 99 de miliarde de dolari

Cei mai bogati 500 de oameni ai lumii au pierdut miercuri 99 de miliarde de dolari, dupa ce turbulentele de pe Wall Street s-au extins pe plan global, transmite Bloomberg. Este al doilea declin semnificativ.

Cei mai bogati oameni din lume, pierderi financiare masive

Cei mai bogati 500 de oameni ai lumii au pierdut, ieri, 99 de miliarde de dolari, dupa ce turbulentele de pe Wall Street s-au extins pe plan global, transmite Bloomberg.

Vali Bacanu, unul dintre cei mai cunoscuti montaniarzi din Bucegi, a murit la varsta de 68 de ani

Unul dintre cei mai cunoscuti montaniarzi din Dambovita, dascal a zeci de ghizi montani, Vali Bacanu, a murit la varsta de ani. Un accident groanic i-a curmat viata. Medicii au incercat sa il tina in viata, dar nu au reusit.

Cum se fac cei mai gustosi cartofi cu rozmarin si usturoi. Se prepara rapid

Garnitura excelenta langa friptura sau gratar, dar si ideala pentru zilele de post, cartofii la cuptor cu usturoi, rozmarin si boia se prepara rapid si cu ingrediente ieftine.

Cei mai importanti ani din istorie. Omenirea nu mai are mult timp pentru reducerea efectelor schimbarilor climatice

Un nou raport prezentat de Grupul interguvernamental de experti in evolutia climeidin cadrul ONU arata ca omenirea dispune de o perioada mult mai scurta pentru prevenirea efectelor dramatice ale.

Peste 60% din populatia totala a Romaniei este apta de munca. Unde sunt cele mai multe persoane active si unde sunt cei mai multi someri?

Din cei 19,5 milioane de rezidenti in Romania, 12,4 milioane sunt apti de munca; din acestia, 8,7 milioane sunt activi, iar restul sunt in pregatire profesionala. Domeniile in care activeaza cei mai multi romani sunt industria, agricultura si comertul.

Nici cei mai experimentati soferi n-au putut spune ce masina au in fata. Detaliul care i-a socat pe toti cand l-au vazut

Este foarte greu sa mai fii original in zilele acestea. O idee stralucita este furata imediat si ridicata la rang de arta in intreaga lume. Cele mai tari masini au fost clonate ba de chinezi, ba de indieni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )