Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nicio universitate din UE nu mai este in top 25 cele mai bune universitati din lume. Care este cauza

Adevărul Adevărul,
Nicio universitate din UE nu mai este in top 25 cele mai bune universitati din lume. Care este cauza

Brexit-ul afecteaza cercetarea universitara si invatamantul universitar si post-universitar: nicio universitate din blocul european nu se mai afla in topul celor mai bune unitati de invatamant superior din lume. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana! Dupa Brexit UE nu se mai poate lauda cu invatamantul de calitate din Europa!

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana. Raportul Comisiei Europene demonstreaza faptul ca dupa acest divort nicio universitate din Uniunea Europeana nu mai este in top 25 cele mai bune.

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la Premiile Grammy 2020

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2020, Ariana Grande, Lizzo si Billy Porter au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor. Unul dintre cele mai stranii fenomene ale naturii

In ultima vreme au inceput sa apara nenumarate dovezi ale unor misterioase lumini care apar pe cer inaintea cutremurelor, in special in China si Italia. Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor incepand cu anul 1600 au fost inregistrate in jur de 65 de cazuri care dovedesc aparitia unor lumini stralucitoare pe cer in timpul .

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

UPDATE Liviu Dragnea insista in demersurile de eliberare din penitenciar Este reprezentat de fostul avocat al lui Adrian Nastase

Avocatii lui Liviu Dragnea au cerut, miercuri, la Tribunalul Bucuresti, recuzarea judecatorului care solutioneaza contestatia la executarea pedepsei formulata de fostul lider social-democrat, aflat in penitenciar din mai 2019.

Cel mai mare automobil-club din Germania nu mai este impotriva adoptarii unei limite de viteza pe autostrazi

Este de multa vreme una din cele mai aprinse dezbateri din Germania si care imparte tara practic in doua. Iar acum limita generala de viteza pe faimoasele Autobahn ale tarii a revenit in centrul atentiei dupa ce ADAC Allgemeine Deutscher Automobil-Club) si-a reformulat pozitia.

O comuna din Romania este inecata in duhoare. Oamenii sunt disperati

De cateva luni, viata in Selimbar, una dintre cele mai bogate comune din Romania, a devenit un cosmar. Oamenii stau cu geamurile inchise la case din cauza aerului irespirabil si a mirosului care vine dinspre raul Cibin.

Studentii romani povestesc experienta din China: Este o panica generala destul de mare. Te trezesti dintr-o data cu orasul parasit!

Autoritatile au pregatit masuri speciale pentru cei opt studenti romani care s-au intors din China. Tinerii au povestit marcati experienta traita in China din momentul izbucnirii epidemiei si pana la imbarcarea spre tara. Panica a pus stapanire pe orasele din China. Pana la acest moment au murir 132 de oameni, iar sase mii de oameni diagnosticati cu virusul ucigas.

LACRIMI pe scena TEATRULUI romanesc! Din pacate, este vorba despre MAREA ACTRITA Ileana Stana Ionescu! ANUNTUL TRIST a fost CONFIRMAT

Leana Stana Ionescu este, cu siguranta, una dintre marile actrite pe care le are Romania! Din pacate, marea actrita a decis ca este momentul sa-si incheie cariera la varsta de 82 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )