Libnet.ro
UNICEF

16:45

Nicolae Botgros s-a tratat de COVID-19 si a fost externat din spital

Adevărul Adevărul,
Nicolae Botgros s-a tratat de COVID-19 si a fost externat din spital

Maestrul Nicolae Botgros s-a vindecat de COVID-19 si a fost externat, dupa ce la sfarsitul lunii octombrie a fost internat in stare grava la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau. continuă pe Adevărul

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Ce se intampla acum cu artistul

Maestrul Nicolae Botgros a fost externat si s-a vindecat de coronavirus. El a fost internat la ATI in stare grava si intubat la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau. Artistul a trecut de pericol si starea sa de sanatate este una buna. Ce se intampla acum cu Nicolae Botgros Maestrul Botgros a trecut printr-o perioada .

Biroul permanent al Senatului a fost convocat din nou de Robert Cazanciuc: Avem respingerea cererii de reexaminare a lui Iohannis pentru a putea dubla alocatiile

Biroul permanent al Senatului a fost convocat din nou de Rober Cazanciuc, pentru a fi respinsa cererea de reexaminare a sefului statului Klaus Iohannis privind respingerea OUG care prevede majorarea etapizata a.

Prelatul care si-ar fi dorit sa devina Papa dar a fost demis din functii

Cardinalul Giovanni Angelo Becciu, originar din Insula Sardinia, are ambitii care tintesc Sfantul Scaun, dar capul Bisericii romano-catolice aflat acum in functie, Papa Francisc, l-a demis din cauza presupuselor afaceri ilegale despre care a raportat revista saptamanala LEspresso, scrie Frankfurter Allgemeine Zeitung, preluata de agentia Rador. Cardinalul banuieste ca este vorba de un complot si reclama acest fapt. Prin urmare, Giovanni Angelo Becciu a dat in judecata saptamanalul italian LEspresso, cerand daune in valoare de zece milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )