Libnet.ro
UNICEF

12:01

Nicolae Ciuca: Ne vom focaliza atentia pe pregatirea anului financiar 2021

România Liberă România Liberă,
Nicolae Ciuca: Ne vom focaliza atentia pe pregatirea anului financiar 2021

Nicolae Ciuca, premierul interimar, a anuntat astazi ca printre prioritatile sale se numara gestiona. continuă pe România Liberă

Premierul interimar, Nicolae Ciuca: Vom continua sa focalizam atentia Guvernului pe gestionarea pandemiei COVID-19, strategia de vaccinare si masurile economice. ii multumesc lui Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, a declarat, marti, in prima sa iesire publica dupa ce a preluat conducerea Guvernului, ca Executivul va continua sa se ocupe de gestionarea pandemiei de coronavirus, de.

Nicolae Ciuca, primele declaratii in calitate de premier interimar: Prioritatile Guvernului interimar, gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, pregatirea bugetului pe 2021

Premierul interimar Nicolae Ciuca a spus marti, in prima sa aparitie publica dupa numirea in functie, ca gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, finalizarea anului financiar 2020 si pregatirea bugetului pentru anul viitor sunt prioritatile Guvernului in perioada urmatoare. Declaratia lui Ciuca a durat 1 minut si 33 de secunde.

CIUCA: Vom continua sa focalizam atentia guvernului pe prioritatile legate de gestionarea pandemiei Covid-19

Premierul interimar Nicolae Ciuca a anuntat ca printre prioritatile sale se numara criza Covid-19 si situatia economica a tarii. De asemenea, acesta a mai anuntat ca va ramane si ministru al Apararii Nationale.

Nicolae Ciuca, premierul interimar: Vom continua masurile pentru combaterea pandemiei

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si-a preluat mandatul de prim-ministru interimar in aceasta dimineata. in urma noii numiri, acesta a declarat ca vor fi continuate masurile economice adoptate de Cabinetul Orban, dar si cele pentru combaterea pandemiei.

Cine este Nicolae Ciuca, noul premier. Singurul roman care a facut asta: un erou pentru tara

Alegerile Parlamentare au schimbat cu totul esalonul politic romanesc din acest moment. infrangerea suferita de PNL l-au determinat pe Klaus Iohannis sa-i ceara demisia fostului premier Ludovic Orban. Era o mutare previzibila, dar numele premierului interimar a fost o surpriza pentru toata lumea. Nicolae Ciuca, numit de Iohannis ca premier interimar, vine cu o experienta .

Guvernul anunta ca Nicolae Ciuca si-a preluat mandatul de prim-ministru interimar

Guvernul anunta, marti dimineata, ca Nicolae Ciuca si-a preluat mandatul de premier interimar. Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, luni seara, pe Nicolae Ciuca, actual ministru al Apararii in.

Ce avere are Nicolae Ciuca, noul premier al Romaniei. Cati bani a castigat anul trecut, alaturi de sotie: amandoi au salarii mari

Potrivit declaratiei de avere publicate pe pagina oficiala a Guvernului, noul premier al Romaniei, Nicolae Ciuca detine un teren extravilan de 2. 829 de metri patrati achizitionat in anul 2005 si un teren construibil de 598 de metri patrati, cumparat in 2015, ambele detinute in coproprietate cu sotia lui. Ce avere are noul premier al Romaniei .

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie pe Virgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie, marti seara, peVirgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului, potrivitstiripesurse. ro. Tot.

Primele intalniri oficiale ale lui Nicolae Ciuca: Va avea o intrevedere cu oficiali americani

Una dintre primele intalniri oficiale ale lui Nicolae Ciuca, in calitate de premier interimar, este cu oficialii americani. Potrivit Guvernului, in programul de miercuri este trecuta o intrevedere cu Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Kimberly Reed, presedintele Bancii de Import-Export al SUA, si Aleshia Duncan, Departamentul Energiei din SUA.

Cine este Nicolae Ciuca, desemnat premier interimar si dorit de Iohannis prim-ministru cu mandat plin

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca 53 de ani), desemnat de Klaus Iohannis prim-ministru interimar dupa demisia lui Ludovic Orban si sustinut de liberali pentru un mandat plin de premier in viitorul guvern, este militar de cariera, iar in perioada 1 ianuarie 2015-28 octombrie 2019 a fost sef al Statului Major General.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )