Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nicolae Dica va fi secundul lui Mirel Radoi la nationala

Hotnews Hotnews,
 Nicolae Dica va fi secundul lui Mirel Radoi la nationala

Nicolae Dica 39 de ani) a anuntat, vineri, ca a acceptat propunerea lui Mirel Radoi de a deveni antrenorul secund al echipei nationale a Romaniei. continuă pe Hotnews

Ce se intampla cu nationala de tineret dupa plecarea lui Mirel Radoi

Promovarea lui Mirel Radoi la prima reprezentativa a lasat descoperita nationala de tineret, echipa care a incheiat anul 2019 la cinci puncte de Danemarca in preliminariile pentru Campionatul European din 2021.

Razvan Burleanu despre Mirel Radoi: Este antrenorul cel mai potrivit. Asteptarile presedintelui FRF de la noul selectioner

Mirel Radoi a fost prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Casa Fotbalului, in postul de selectioner al primei reprezentative a Romaniei.

Mirel Radoi este noul selectioner al Romaniei

Mirel Radoi este noul selectioner al echipei nationale de fotbal, dupa ce numirea sa a fost aprobata, marti, cu unanimitate de voturi de catre Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, a declarat un.

Mirel Radoi, selectioner Romania: Dica este optiunea numarul 1 pentru postul de secund

Mirel Radoi a declarat, joi, ca, desi inca nu s-a inteles cu Nicolae Dica, acesta ramane prima optiune pentru postul de antrenor secund al echipei nationale.

Mirel Radoi prezentat oficial la echipa nationala

De la 17:00 am transmis live text de la Casa Fotbalului conferinta de prezentare a lui Mirel Radoi in postul de selectioner al Romaniei.

Telekom Sport: Mirel Radoi vrea sa aduca doi jucatori straini la nationala Romaniei: imi plac si o sa vorbesc la FRF

Mirel Radoi, noul selectioner al echipei nationale, a anuntat ca vrea sa naturalizeze doi atacanti straini, scrie Telekom Sport.

Mirel Radoi la prezentarea oficiala: Trebuie sa mergem la EURO 2020. Argumentele noului selectioner al Romaniei

Mirel Radoi este oficial noul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei.

Razvan Burleanu ofera detalii despre contractul lui Mirel Radoi

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a vorbit dupa sedinta Comitetului Executiv de marti despre nominalizarea lui Mirel Radoi pentru postul de selectioner al primei reprezentative.

Mirel Radoi a fost uns selectioner! Ce obiective i-a trasat Razvan Burleanu

Mirel Radoi este noul antrenor al echipei nationale de fotbal. Tehnicianul va conduce, in paralel, si echipa nationala de tineret la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Oficial: Mirel Radoi, noul selectioner al Romaniei

Comitetul Executiv al FRF intrunit in sedinta de lucru, marti, a validat propunerea Comisiei Tehnice in ceea ce priveste numirea lui Mirel Radoi in postul de selectioner al primei reprezentative.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )