Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolicea spune ca procurorii care suspenda activitatea comit o infractiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicolicea spune ca procurorii care suspenda activitatea comit o infractiune

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Eugen Nicolicea spune ca procurorii care isi suspenda activitatea in semn de protest fata de OUG 7 comit o infractiune, pedepsita cu inchisoarea sau amenda. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorii valceni suspenda activitatea cu publicul pana la inceputul lunii viitoare

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea au anuntat ca-si vor suspenda activitatea de relatii cu publicul pentru urmatoarele zile, pana la inceputul lunii viitoare, de maine, 27 februarie.

VIDEO Nicolicea dupa ce i-a amenintat cu nchisoarea pe magistratii care protesteaza: Vi s-a parut amenintare sa citesti dintr-o lege?! Pe ce ureche v-a sunat?

Dupa ce a spus ca procurorii care isi suspenda activitatea comit o infractiune care ar trebuie pedepsita cu inchisoarea sau amenda, Eugen Nicolicea raspunde, ironic, intrebarilor jurnalistilor pe aceasta tema. Vi s-a parut amenintare sa citesti dintr-o lege?! Pe ce ureche v-a sunat?.

Nicolicea ar vrea amenda sau nchisoare pentru procurorii care protesteaza: Suspendarea activitatii reprezinta infractiune si se pedepseste ca atare

Eugen Nicolicea, unul dintre varfurile de lance ale PSD la modificarea legilor justitiei, sustine ca procurorii care au suspendat activitatea au comis o infractiune si ar trebui pedepsiti. Mai exact el spune ca acestia au intrat, de fapt in greva, fapt interzis de lege si care se pedepseste cu inchisoare de la 1 luna la 1 an sau amenda.

DIICOT si suspenda activitatea ncepnd de marti, n semn de protest fata de Ordonanta de modificare a legilor justitiei

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) anunta ca isi va suspenda activitatea intre orele 08. 00 in fiecare zi, incepand de marti si pana in 8 martie, timp in care vor fi solutionate doar urgentele, in semn de protest fata de Ordonanta de Urgenta care modifica cele trei legi ale justitiei. Procurorii DIICOT spun ca in aceasta perioada vor solutiona doar urgentele, respectiv cauzele cu arestati sau alte situatii care nu suporta amanare.

DIICOT isi suspenda activitatea pana pe data de 8 martie

DIICOT a anuntat ca isi suspenda activitatea pana pe data de 8 martie. E o masura luata in aceasta dimineata de cei de la DIICOT, fiind o forma de protest fata de ordonanta de urgenta data.

Protest cu banderole la Parchetele din Bihor. in Satu Mare procurorii suspenda activitatea zilnic timp de o ora

Procurorii din Bihor vor purta banderole albe, iar colegii lor de la Parchetele din judetul Satu Mare au decis sa suspende activitatea, zilnic, pentru o ora, in semn de protestfata de controversata ordonanta care modifica legile justitiei.

Procurorii din Suceava isi suspenda activitatea cu publicul in urmatoarele doua saptamani. Ne delimitam de Asociatia Procurorilor din Romania

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava au anuntat ca vor organiza un protest in fata sediului institutiei marti, 26 februarie, de la ora 15. Magistratii cer abrogarea imediata a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 7/2019, cu exceptia dispozitiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizarii Consiliului Superior al Magistraturii.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava isi suspenda activitatea cu publicul pentru urmatoarele doua saptamani

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava au anuntat ca vor organiza un protest in fata sediului institutiei, marti, de la ora 15 . Procurorii cer abrogarea imediata a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 7/2019 de modificare a legilor justitiei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 137 din 20. 2019, cu exceptia dispozitiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizarii Consiliului Superior al Magistraturii.

Procurorii DIICOT isi suspenda activitatea in urmatoarele doua saptamani in semn de protest fata de ordonanta de urgenta pe justitie

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a decis ca incepand de marti sa isi suspende activitatea pana pe 8 martie in semn de protest fata de ordonanta de urgenta de modificare a legilor justitiei, adoptata saptamana trecuta de Guvern, a anuntat institutia printr-un comunicat de presa.

Dupa ce a cerut iNCHISOARE pentru procurorii care protesteaza, PSD-istul Nicolicea ii ataca si pe JURNALISTI: Vi s-a parut amenintare sa citesti dintr-o lege?! Pe ce ureche v-a sunat?

Dupa ce a facut declaratii grave la adresa procurorilor care indraznesc sa protesteze, deputatul PSD Eugen Nicolicea ii jigneste pe jurnalisti. Luat la intrebari de reporterii acreditati la Camera, .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )