Libnet.ro
UNICEF

00:07

Procurorii din Suceava isi suspenda activitatea cu publicul in urmatoarele doua saptamani. Ne delimitam de Asociatia Procurorilor din Romania

Adevărul Adevărul,
Procurorii din Suceava isi suspenda activitatea cu publicul in urmatoarele doua saptamani. Ne delimitam de Asociatia Procurorilor din Romania

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava au anuntat ca vor organiza un protest in fata sediului institutiei marti, 26 februarie, de la ora 15. Magistratii cer abrogarea imediata a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 7/2019, cu exceptia dispozitiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizarii Consiliului Superior al Magistraturii. continuă pe Adevărul

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava isi suspenda activitatea cu publicul pentru urmatoarele doua saptamani

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava au anuntat ca vor organiza un protest in fata sediului institutiei, marti, de la ora 15 . Procurorii cer abrogarea imediata a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 7/2019 de modificare a legilor justitiei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 137 din 20. 2019, cu exceptia dispozitiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizarii Consiliului Superior al Magistraturii.

Procurorii din Timisoara isi suspenda activitatea

Biroul de informare publica si relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele: in data de 25.

Proteste de amploare in Justitie: Ce parchete din tara isi suspenda activitatea incepand de azi

Ca reactie la OUG 7, adoptata de Guvernul Dancila acum cateva zile, sunt anuntate mai multe proteste ale procurorilor si judecatorilor din toata tara pentru aceasta saptamana, incepand de luni.

Procurorii DIICOT isi suspenda activitatea in urmatoarele doua saptamani in semn de protest fata de ordonanta de urgenta pe justitie

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a decis ca incepand de marti sa isi suspende activitatea pana pe 8 martie in semn de protest fata de ordonanta de urgenta de modificare a legilor justitiei, adoptata saptamana trecuta de Guvern, a anuntat institutia printr-un comunicat de presa.

Magistratii din Targoviste isi suspenda activitatea si se alatura protestelor contra ordonantei 7

Activitatea in instantele din Targoviste va fi suspendata in perioada 26 februarie 01 martie 2019 inclusiv, dupa ce magistrati Judecatoriei Targoviste au decis si ei sa isi manifeste nemultumirile legate de Ordonanta 7.

DIICOT isi suspenda activitatea pana pe data de 8 martie

DIICOT a anuntat ca isi suspenda activitatea pana pe data de 8 martie. E o masura luata in aceasta dimineata de cei de la DIICOT, fiind o forma de protest fata de ordonanta de urgenta data.

Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava isi suspenda programul cu publicul

Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava a decis, astazi, suspendarea programului cu publicul timp de doua saptamani, cu exceptia cererilor de eliberare a dovezilor de circulatie si a actelor de deces, solicitand abrogarea OUG 7.

Tribunalul Maramures isi suspenda activitatea o ora pe zi

Protestele din Justitie continua si la Tribunalul Maramures. Magistratii maramureseni au decis sa isi suspende activitatea incepand de marti, 26 februarie. Timp de o ora pe zi, in intervalul 10. 00, acestia nu vor intra in sala de judecata in semn de protest fata de modificarile aduse legilor justitiei.

Procurorii valceni suspenda activitatea cu publicul pana la inceputul lunii viitoare

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea au anuntat ca-si vor suspenda activitatea de relatii cu publicul pentru urmatoarele zile, pana la inceputul lunii viitoare, de maine, 27 februarie.

DIICOT si suspenda activitatea ncepnd de marti, n semn de protest fata de Ordonanta de modificare a legilor justitiei

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) anunta ca isi va suspenda activitatea intre orele 08. 00 in fiecare zi, incepand de marti si pana in 8 martie, timp in care vor fi solutionate doar urgentele, in semn de protest fata de Ordonanta de Urgenta care modifica cele trei legi ale justitiei. Procurorii DIICOT spun ca in aceasta perioada vor solutiona doar urgentele, respectiv cauzele cu arestati sau alte situatii care nu suporta amanare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )