Libnet.ro
UNICEF

13:00

Nicu Popescu: Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al DCFTA

Adevărul Adevărul,
Nicu Popescu: Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al DCFTA

Republica Moldova este cel mai mare beneficiar al Acordului de Asociere, implicit al Acordului de Liber Schimb, dintre cele trei tari semnatare din Parteneriatul Estic. Ministrul afacerilor externe si integrarii europene, Nicu Popescu, a scris pe Facebook, citat de IPN, ca in perioada 2013-2018, Republica Moldova a beneficiat de prevederile DCFTA in proportie de 60%, Ucraina 20%, iar Georgia 9%. continuă pe Adevărul

Cod Rutier 2019. Care este cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania

Cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania, conform noilor norme din Codul rutier, este de 14. 500 de lei si se aplica doar persoanelor juridice. Pentru toate celelalte categorii de soferi, amenda maxima pe care o pot primi este de 2. 900 de lei. Cod Rutier 2019. Cea mai mare amenda .

Basescu: Ponta este un mincinos de profesie, cel mai mare intrigant din politica romaneasca

Acuzat de liderul Pro Romania ca-i face jocurile Vioricai Dancila, fostul presedinte Traian Basescu il ataca pe Victor Ponta despre care spune ca este un mincinos de profesie.

Cel mai mare studiu realizat vreodata pe ADN-ul uman: Nu exista o gena gay

Atractia unei persoane fata de femei sau fata de barbati nu este o chestiune ce poate fi definita de o singura gena, ci de multiple regiuni ale genomului side numerosi factori non-genetici. Aceasta.

Record de Guinness Book, stabilit in Romania. Cel mai mare mozaic din baloane, format din oameni

Recordul mondial pentru cel mai mare mozaic de baloane format din oameni a fost stabilit la Constanta de HOSPICE Casa Sperantei, cel mai mare centru de ingrijiri paliative din Romania.

Ministrul Apararii, Gabriel Les: Tin la valorile morale crestine. Cel mai mare sacrificiu este distanta de familie

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a fost invitatul Anei Iorga la emisiunea Subiect si Predicat. Acesta si-a detaliat biografia, povestind ca a inceput sa lucreze la tipografia familiei sale, de la.

Tentativa de Cartea Recordurilor. Cel mai mare mozaic de baloane din lume, format din oameni

Un record mondial poate fi stabilit in seara de vineri, 30 august, la Constanta, prin alcatuirea celui mai mare mozaic de baloane din lume, format din oameni. Tentativa apartine HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare fundatie din Romania care ofera ingrijiri paliative. Evenimentul are loc intre orele 18 si 20, in parcarea Centrului comercial TOM.

VIDEO Cum vor sa modernizeze edilii din Focsani cel mai mare parc din oras. Primar: Raman in picioare doar copacii

Autoritatile locale din Focsani se pregatesc sa scoata la licitatie lucrarile pentru reabilitarea celui mai mare parc din oras cu o suprafata de peste doua hectare, noii indicatori tehnico-economici fiind aprobati in sedinta de joi a Consiliului Local.

Rod Laver: Nu exista cel mai bun jucator din toate timpurile

Rod Laver 81 de ani), legenda tenisului mondial, a declarat, luni, ca Roger Federer este cel mai bun jucator al generatiei sale, insa fostul jucator de tenis nu considera ca exista cel mai bun jucator din toate timpurile.

Profesorii din Republica Moldova nu mai au voie sa primeasca bani de la parinti: Doar asa copiii vor deveni adulti intoleranti la coruptie

Profesorii din Republica Moldova nu mai au voie, prin lege, sa accepte bani de la parintii elevilor, dupa ce Ministerul Educatiei de peste Prut a adoptat un ordin in acest sens, potrivit edupedu. ro. Asadar,.

Romania si Republica Moldova, parteneriat in domeniul transplantului de organe. Sorina Pintea: `Mai avem un Acord de colaborare si cu Ungaria`

Romania si Republica Moldova vor colabora in domeniul transplantului de organe, anunta Ministerul Sanatatii, printr-un comunicat de presa. Agentia Nationala de Transplant a semnat astazi la sediul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )