Libnet.ro
UNICEF

08:30

Record de Guinness Book, stabilit in Romania. Cel mai mare mozaic din baloane, format din oameni

Adevărul Adevărul,
Record de Guinness Book, stabilit in Romania. Cel mai mare mozaic din baloane, format din oameni

Recordul mondial pentru cel mai mare mozaic de baloane format din oameni a fost stabilit la Constanta de HOSPICE Casa Sperantei, cel mai mare centru de ingrijiri paliative din Romania. continuă pe Adevărul

Cel mai mare festival in aer liber dedicat vinului si gastronomiei are loc la Cluj. Ce alte evenimente au loc cu ocazia Central Park Wine Festival

Cea de-a doua editie a Central Park Wine Festival debuteaza, joi, 29 august, la Cluj, in Parcul Central. Central Park Wine Festival este cel mai mare festival din Romania dedicat vinului.

Programmers Week - O saptamana dedicata programarii, care precede cel mai mare Coding Contest organizat pana acum in Romania

Cognizant Softvision anunta astazi, editia 2019 a Conferintei Programmers Week, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate tehnologiei din Romania. Dezvoltat de companie pentru experti in tehnologie, ingineri software si programatori deopotriva, Programmers Week va avea loc in perioada 9-13 septembrie 2019, in Bucuresti. in premiera, la editia din acest an vor putea participa si developeri din intreaga lume, inclusiv la Tech Talks, eveniment prezentat de specialisti Cognizant Softvision.

Cum a sfarsit un barbat de 43 de ani in cel mai mare parc de agrement din Moldova. Complexul este deschis de trei luni

Un barbat de 43 de ani s-a inecat in cel mai mare parc regional de agrement din Moldova. Barbatul a murit dupa ce a sarit de pe trambulina celui mai mare bazin din cadrul complexului. O ancheta este in derulare la Directia din cadrul Primariei Botosani, cea care gestioneaza parcul.

Tentativa de Cartea Recordurilor. Cel mai mare mozaic de baloane din lume, format din oameni

Un record mondial poate fi stabilit in seara de vineri, 30 august, la Constanta, prin alcatuirea celui mai mare mozaic de baloane din lume, format din oameni. Tentativa apartine HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare fundatie din Romania care ofera ingrijiri paliative. Evenimentul are loc intre orele 18 si 20, in parcarea Centrului comercial TOM.

Cel mai mare studiu realizat vreodata pe ADN-ul uman: Nu exista o gena gay

Atractia unei persoane fata de femei sau fata de barbati nu este o chestiune ce poate fi definita de o singura gena, ci de multiple regiuni ale genomului side numerosi factori non-genetici. Aceasta.

Cel mai mare SUV din portofoliul SEAT vine cu noi versiuni

SEAT creste gradul de eficienta si atractivitate a modelului Tarraco, prin prezentarea unei variante cu sistem de propulsie plug-in hibrid si a unei versiuni sportive FR.

Cel mai mare loc de sacrificiu ritualic al copiilor a fost descoperit in Peru

O echipa de arheologi a descoperit ramasitele a 227 de copii sacrificati intr-un ritual al culturii precolumbiene Chimu, prezenta pe coasta de nord a actualului Peru pana la finalul secolului al XV-lea, o descoperire de o amploare fara echivalent in lume, a declarat marti pentru AFP arheologul Feren Castillo.

Descoperire uluitoare: Este cel mai mare sit de sacrificare a copiilor

O echipa de arheologi a scos la iveala marti ramasitele a 227 de copii sacrificati potrivit unui ritual din cultura precolumbiana Chimu, prezenta pe coasta de nord a statului Peru pana la sfarsitul.

VIDEO Cum vor sa modernizeze edilii din Focsani cel mai mare parc din oras. Primar: Raman in picioare doar copacii

Autoritatile locale din Focsani se pregatesc sa scoata la licitatie lucrarile pentru reabilitarea celui mai mare parc din oras cu o suprafata de peste doua hectare, noii indicatori tehnico-economici fiind aprobati in sedinta de joi a Consiliului Local.

Record mondial de live cooking, pe 14 septembrie la Festivalul Lampioanelor pe Apa: cel mai mare tapas de caracatita

WishFest este primul festival din Romania dedicat lampioanelor pe apa si va avea loc pe 14 si 15 septembrie, pe malul lacului Floreasca din Bucuresti. Evenimentul aduce la un loc concerte live si DJ set-uri, activitati sportive pe apa, plimbari cu vaporasul pe lac, lansare zilnica de lampioane personalizate si zeci de feluri de mancare cu peste si fructe de mare, pregatite de chefi renumiti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )