Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Cum vor sa modernizeze edilii din Focsani cel mai mare parc din oras. Primar: Raman in picioare doar copacii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum vor sa modernizeze edilii din Focsani cel mai mare parc din oras. Primar: Raman in picioare doar copacii

Autoritatile locale din Focsani se pregatesc sa scoata la licitatie lucrarile pentru reabilitarea celui mai mare parc din oras cu o suprafata de peste doua hectare, noii indicatori tehnico-economici fiind aprobati in sedinta de joi a Consiliului Local. continuă pe Adevărul

VIDEO Primarul Iasiului, despre romanii din strainatate: Fetele tinere si frumoase au ajuns sa se prostitueze, baietii sunt transformati in sclavi

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a vorbit la un post local de televiziune despre depopularea satului romanesc, care este decimat, iar in acest context s-a referit la romanii care au plecat la munca in strainatate. El a afirmat ca multe dintre fetele tinere si frumoase au ajuns sa se prostitueze, in timp ce baietii, care in cel mai bun caz au 8 clase, muncesc pe te miri ce si sunt transformati in sclavi.

Franta si SUA vor conduce lucrarile din OECD privind fiscalizarea in domeniul digital

Franta si Statele Unite ale Americii vor coprezida un grup de lucru tehnic in cadrul Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica privind fiscalizarea economiei digitale, cu scopul de a ajunge la un acord in primul semestru din 2020, a anuntat joi ministrul francez al Economiei, Bruno Le Maire, citat de agentia EFE.

Lacrimi amare pentru Florin Piersic! Nu ne parasi, MAESTRE! Romanii ii vor simti lipsa! Din pacate...

Stirea ca Florin Piersic intentioneaza sa se retraga din teatru i-a intristat pe fanii scenei romanesticare nu se pot impaca dupa aceasta veste. Unul dintre admiratorii marelui actor a reactionat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )