Libnet.ro
UNICEF

07:15

Niculescu, prabusire totala la Australian Open: A luat primul set, apoi a jucat catastrofal

Adevărul Adevărul,
Niculescu, prabusire totala la Australian Open: A luat primul set, apoi a jucat catastrofal

Romania a avut patru sportive pe tabloul principal de la Australian Open si, dupa partidele din prima runda, doua dintre ele sunt deja in drumul spre aerport. continuă pe Adevărul

Declaratia care pune o tara intreaga pe jar. Simona Halep recunoaste ca o doare incheietura, dupa cazatura din primul set cu Brady de la Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a marturisit ca o doare putin incheietura, dupa meciul cu Jennifer Brady din primul tur de la Australian Open. in primul set, la scorul de 5-5, a treia tenismena a lumii.

Novak Djokovici scrie o noua pagina de istorie, la Australian Open. Sarbul a cedat un set, dar a castigat meciul 900 din cariera de profesionist (VIDEO)

Novak Djokovici, al doilea tenismen al lumii, s-a calificat in turul II de la Australian Open, dupa ce l-a batut pe Jan-Lennard Struff, locul 37 ATP, in patru seturi, scor 7-6 6-2 2-6 6-1, la capatul a doua.

Halep, Begu si Niculescu joaca, marti, la Australian Open: Avem orele meciurilor si cele mai importante partide

Simona Halep 3 WTA) va debuta, marti, la Melbourne, acolo unde are de aparat 240 de puncte pentru atingerea optimilor in 2019.

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

Veste buna pentru superstitiosi. Debutul de Australian Open a adus primul semn ca Simona Halep are toate sansele sa triumfe la Antipozi

Simona Halep isi incepe aventura la Australian Open, turneu la care ajungea pana in finala in anul 2018, cand pierdea dramatic, in compania lui Caroline Wozniacki, dupa ce sportiva daneza se folosea de un.

Australian Open: Monica Niculescu, eliminata in primul tur

Venita din calificari, Monica Niculescu 129 WTA) a inceput promitator partida cu Alize Cornet 61 WTA), a codus cu 4-0 si si-a adjudecat pana la urma primul set cu 7-5. Frantuzoaica a avut insa o revenire spectaculoasa si s-a impus cu 5-7, 6-1, 6-0.

Monica Niculescu si-a aflat adversara de la Australian Open

Dupa trei tururi de calificare Monica Niculescu va juca pe tabloul principal de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Victorie la pas pentru Simona Halep, in primul tur de la Australian Open. Dupa un prim set strans cu Jennifer Brady, a treia tenismena a lumii s-a dezlantuit in actul secund

Simona Halep a castigat partida cu Jennifer Brady, scor 7-6 6-1, din primul tur de la Australian Opensi o va infrunta, in faza urmatoare, pe castigatoarea duelului dintre Harriet Dart si Misaki.

Simona Halep, cazatura puternica in primul tur de la Australian Open. Sportiva noastra s-a pravalit la pamant si a avut nevoie de interventia medicului Apoi a dat de pamant cu Brady

Simona Halep si-a castigat primul meci de la Australian Open, invingand-o pe Jennifer Brady in minimum de seturi, dar partida n-a fost lipsita de emotii. in primul set, la scorul de 5-5, a treia tenismena a.

Cati bani poate incasa Simona Halep la Australian Open. Premii uriase puse in loc la primul turneu de Grand Slam al anului

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dotat cu premii in valoare totala de 71 de milioane de dolari. in cazul in care sportiva din Constanta va reusi sa castige competitia, in cont ii va intra o suma uriasa. Simona Halep poate castiga premii uriase la .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )