Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Nicusor Constantinescu isi reia activitatea la conducerea CJ Constanta, cu unele interdictii impuse de instanta

B1 B1,
Nicusor Constantinescu isi reia activitatea la conducerea CJ Constanta, cu unele interdictii impuse de instanta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, isi va relua activitatea la conducerea institutiei, posibil de joi, dupa ce judecatorii Curtii de Apel au admis in parte solicitarea. continuă pe B1

Nicusor Constantinescu isi reia activitatea la conducerea CJ Constanta, cu unele interdictii impuse de instanta

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, isi va relua activitatea la conducerea institutiei, posibil de joi, dupa ce judecatorii Curtii de Apel au admis in parte solicitarea formulata de acesta cu privire la modificarea masurilor controlului judiciar sub care se afla in dosarul Centrul Militar Zonal, anunta Agerpres.

Nicusor Constantinescu si-ar putea relua de maine activitatea la conducerea CJ Constanta

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, isi va relua activitatea la conducerea institutiei, posibil de maine, dupa ce judecatorii Curtii de Apel au admis in parte solicitarea formulata de acesta cu privire la modificarea masurilor controlului judiciar sub care se afla in dosarul Centrul Militar Zonal.

Componenta noului Congres american, care isi reia activitatea marti

In total, noul Congres are un numar record de femei 107), reprezentand 24,6 la suta din numarul total de congresmeni.

Victorie in instanta pentru Nicusor Constantinescu. Acesta poate reveni pe scaunul CJ Constanta

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a obtinut o victorie in instanta. Constantinescu poate reveni pe scaunul CJ Constanta si poate sa comunice cu subalternii sai. Nu insa si cu.

Nicusor Constantinescu poate comunica cu angajatii Consiliului Judetean care nu au fost implicati in dosarul Centrului Militar

Curtea de Apel Constanta a decis ca Nicusor Constantinescu poate comunica cu angajatii Consiliului Judetean Constanta si cu consilierii judeteni care nu au avut legatura cu dosarul Centrului Militar Zonal. Decizia este definitiva.

Peste 20 scoli din noua judete, inchise luni, din cauza vremii. 14 isi reiau activitatea marti

21 de unitati de invatamant preuniversitar din noua judete nu au facut ore luni, din cauza vremii nefavorabile, 14 dintre acestea urmand sa-si reia activitatea marti, potrivit estimarilor inspectoratelor.

ştiri de la B1

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )