Libnet.ro
UNICEF

01:05

NICUSOR DAN: E absurd sa vorbesti de frauda cand esti Gabriela Firea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: E absurd sa vorbesti de frauda cand esti Gabriela Firea

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca i se pare comic ca Gabriela Firea sa vorbeasca despre fraude in Bucuresti, subliniind ca, in contextul in care exista o diferenta mare in privinta numarului de voturi, nu se pune problema renumararii acestora. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: E absurd sa vorbesti de frauda cand esti Gabriela Firea Mi se pare comic ca tocmai PSD sa acuze fraude

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca i se pare comic ca Gabriela Firea sa vorbeasca despre fraude in Bucuresti, subliniind ca, in contextul in care exista o diferenta mare in privinta numarului de voturi, nu se pune problema renumararii acestora. Gabriela Firea invoca marti seara renumararea voturilor pentru Primaria Generala si pentru primariile de sector, sustinand ca au fost gasite mai multe neconcordante ce duc la ideea ca ar fi fost furate voturi si ca va prezenta probele miercuri, conducerii PSD si avocatului.

Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toti bucurestenii la votare VIDEO

Nicusor Dan i-a aplicat o lovitura de imagine Gabrielei Firea la alegerile locale 2020. Aceasta s-a prezentat singura la urne, in timp ce Nicusor Dan a venit cu familia. Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea Astfel, Nicusor Dan s-a prezentat, azi, la ora 9. 00, la sectia de votare de la Scoala Gimnaziala 279, .

Mircea Badea a reactionat bizar dupa ce a vazut ca Nicusor Dan a invins-o pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei

Realizatorul TV a fost ironic, dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Mircea Badea a zis ca, odata cu schimbarea edilului de la Bucuresti, va aparea si divertismentul,.

Declaratia lui Nicusor Dan care a enervat-o la culme pe Gabriela Firea: Am vrut sa sparg televizorul!

Gabriela Firea a reactionat, marti seara, la Sinteza zilei, dupa declaratia primarului general ales, Nicusor Dan, care a recunoscut cu o seara inainte la un post TV ca nu va putea rezolva problema lipsei apei calde, dar ca are o solutie: va asigura interventia la avarii.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020: Nicusor Dan e primul in Capitala, cu 47,8%. Gabriela Firea are 38,2%, iar Traian Basescu e al treilea, cu 9,4%

UPDATE, 27 septembrie, ora 22. 54: Rezultatele finale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde, cele de la 21. 00, ora inchiderii sectiilor de vot, il arata castigator pe Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Nicusor Dan: Asigur bucurestenii ca, atunci cand voi depune juramantul, va incepe o alta administratie, una partenera cu cetateanul, care foloseste energiile deosebite ale orasului

Nicusor Dan, viitorul primar General al Capitalei, le-a promis bucurestenilorca peste zece zile, atunci cand va depune juramantul, le va arata o altfel de administratie a orasului, una prietenoasa cu.

Doamna Gabriela Firea, nu v-a detronat Brad Pitt, v-a detronat Nicusor Dan!

Politicienii ajunsi in varful piramidei politice au obiceiul sa-si inchipuie ca pot sta acolo, cel putin, cat lumea si pamantul. Din aceasta pozitie, au prostul obicei sa faca si declaratii despre care ei cred ca vor fi apreciate de public, cand, de obicei se intampla exact contrariul. Un astfel de exemplu este cel al proaspetei invinse la alegerile locale din 27 septembrie 2020, Gabriela Firea.

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )