Libnet.ro
UNICEF

05:30

Nicusor Dan, 15 procese impotriva Primariei Capitalei. Cum vrea sa iasa noul primar din starea de incompatibilitate

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, 15 procese impotriva Primariei Capitalei. Cum vrea sa iasa noul primar din starea de incompatibilitate

Asociatia Salvati Bucurestiul, fondata de primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, are nu mai putin de 15 procese cu institutia si toate se refera la legalitatea unor autorizatii. continuă pe Antena3

Nicusor Dan va iesi din Asociatia Salvati Bucurestiul, care are 15 procese impotriva Primariei Capitalei

Asociatia Salvati Bucurestiul, fondata de Nicusor Dan, are 15 procese cu Primaria Capitalei. Toate se refera la legalitatea unor autorizatii. Primarul ales al Capitalei vrea sa lase deznodamantul la indemana justitiei. Nicusor Dan a declarat la Digi24 ca nu isi va schimba pozitia, chiar daca trece de cealalta parte a baricadei, prin preluarea functiei de primar al Capitalei, relateaza Digi24.

Nicusor Dan: La iarna vom avea 10-15 avarii pe zi. Ne vom pregati pentru o reactie rapida. Din primavara vor incepe lucrarile la reteaua principala de termoficare

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat ca, in mod evident, reteaua de termoficare a Bucurestiului nu va putea fi schimbata pana vine iarna. in schimb, odata ce-si va prelua mandatul, el va.

Biroul Electoral Municipal a prezentat datele finale de la Primaria Capitalei: Nicusor Dan, castigator cu 282.631 de voturi. Gabriela Firea are 250.690

Potrivit rezultatelor finale ale biroului electoral de circumscriptie a Municipiului Bucuresti, 672. 004 persoane dintre cele inscrise pe listele electorale s-au prezentat la alegerile locale din 27 septembrie. Au fost inregistrate 660. 118 voturi valabil exprimate. Dintre acestea, 282. 631 au fost pentru Nicusor Dan si 250. 690 au fost pentru Gabriela Firea.

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan, negativ. Primarul ramane in izolare pana vineri

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan este negativ, insa primarul ales al Capitalei anunta ca ramane in izolare pana vineri. La finalul saptamanii, Nicusor Dan se va testa din nou.

Decizia lui Nicusor Dan in cazul sporurilor din Primaria Capitalei

Nicusor Dan a declarat intr-un interviu ca a luat decizia de a verifica sporurile acordate in prezent in Primaria Capitalei si ca daca nu sunt legale nu vor mai fi acordate. Primarul ales a afirmat ca acordarea unui spor de pericol pentru un sofer din Primaria Capitalei este un lucru nerezonabil.

Nicusor Dan, despre posibilitatea unui al treilea viceprimar: Legea nu permite. Discutia este inchisa

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a declarat, referitor la posibilitatea unui al treilea viceprimar, ca legea nu permite acest lucru, fiind clare prevederile Codului administrativ potrivit careia PMB are doi viceprimari. El a adaugat ca discutia despre acest subiect este inchisa, insa si-ar dori ca din majoritatea care se va crea in Consiliul General sa faca parte si PMP, nu doar PNL si USR-PLUS.

Nicusor Dan: Codul administrativ spune ca Bucurestiul are doi viceprimari; vreau PMP in majoritatea CGMB

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca, potrivit Codului administrativ, municipalitatea bucuresteana are doi viceprimari, iar PNL si USR PLUS i-au desemnat deja - Sebastian Bujduveanu si Vlad Voiculescu, si a adaugat ca isi.

Nicusor Dan: Daca sporurile angajatilor din Primaria Capitalei sunt ilegale, vor fi eliminate

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat ca, dupa ce isi va incepe mandatul, va elimina toate sporurile angajatilor din PMB, in cazul in care se va constata ca acestea sunt ilegale.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei poate avea propriul sistem de testare pentru coronavirus. Dureaza cam doua luni sa specializezi oameni in plus, dar o sa facem asta

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat, miercuri seara, ca odata ce-si va prelua mandatul, va face demersurile necesare ca Primaria sa se implice in testarea populatiei bucurestene pentru.

BIROUL ELECTORAL MUNICIPAL: Nicusor Dan a castigat cu 282.631 de voturi, iar Gabriela Firea a avut 250.690 de voturi

Rezultatele finale ale ale alegerilor pentru primaria Capitalei facute publice de Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti indica faptul ca 672. 004 persoane dintre cele inscrise pe listele electorale s-au prezentat la alegerile locale din 27 septembrie. Au fost inregistrate 660. 118 voturi valabil exprimate. Dintre acestea, 282. 631 au fost pentru Nicusor Dan si 250. 690 au fost pentru Gabriela Firea, transmite News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )