Libnet.ro
UNICEF

13:00

NICUSOR DAN: Usa mare a Primariei, deschisa in prima zi cu mai putin de 100 de cazuri de COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Usa mare a Primariei, deschisa in prima zi cu mai putin de 100 de cazuri de COVID-19

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi, in cadrul ceremoniei de investire, ca usa mare a institutiei pe care o conduce va fi deschisa in ziua in care in Bucuresti se vor inregistra mai putin de o suta de cazuri zilnice de imbolnavire cu noul coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

NICUSOR DAN: Niciun beneficiar de plati sociale nu va suferi din pricina batjocurii administratiei Firea

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis, astazi, ca persoanele adulte cu handicap vor primi stimulentul financiar oferit de municipalitate, precizand ca se va ocupa de rezolvarea acestei probleme dupa ce isi va prelua mandatul.

LUDOVIC ORBAN: in calitate de premier, voi sprijini toate proiectele initiate de Nicusor Dan

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca va sustine toate proiectele initiate de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si s-a angajat ca Executivul va duce la bun sfarsit proiecte care tin de zona guvernamentala, dar, de fapt, genereaza beneficii pentru Bucuresti.

NICUSOR DAN: Primaria Capitalei are 6000 de litigii pe rol si datorii curente de 3 miliarde de lei

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca dupa o prima evaluare de la preluarea mandatului sau se impun o serie de masuri care sa asigure functionalitatea institutiei, scrie g4media.

VIDEO Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus juramantul: Vreau sa-i asigur pe bucuresteni ca aceasta institutie va fi partenerul lor, nu se poate sa nu reusim

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus joi juramantul si si-a preluat mandatul, alaturi de consilierii generali. Acesta a declarat ca Primaria Capitalei va fi partenerul cetatenilor, iar Bucurestiu are un potential urias si oameni valorosi, astfel ca este imposibil sa nu reusim. Nicusor Dan a facut apel la bucuresteni sa aiba rabdare pentru ca problemele grave ale orasului nu se pot rezolva peste noapte. Acesta a mai promis ca va dechide larg usa Primariei dupa ce numarul de cazul de COVID 19 va scadea sub 100zi. Premierul Ludovic Orban, prezent la eveniment, a declarat ca va sprijini proiectele noului primar general si a cerut un audit la Primarie.

NICUSOR DAN, DUPA VALIDAREA DEFINITIVA A MANDATULUI: incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca va prelua mandatul in aceasta saptamana, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins toate cele 52 de apeluri formulate la validarea mandatului sau de primar. incepem sa construim impreuna Noul Bucuresti, adica sa facem un oras bun pentru oamenii cinstiti, a transmis Nicusor Dan.

NICUSOR DAN, INVESTIT PRIMAR GENERAL: Capitala are o perspectiva extraordinara

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a depus juramantul, astazi, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul municipalitatii, la care a fost prezent si premierul Ludovic Orban.

NICUSOR DAN, INVESTIT PRIMAR GENERAL: Capitala are o perspectiva extraordinara

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a depus juramantul, astazi, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul municipalitatii, la care a fost prezent si premierul Ludovic Orban.

Nicusor Dan preia astazi mandatul

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, va avea astazi, dupa depunerea juramantului si preluarea mandatului, o serie de intalniri cu oficiali ai PMB privind urgentele juridice, situatia financiara a Primariei si a institutiilor subordonate, precum si criza sanitara.

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, va depune juramantul si isi va prelua mandatul azi, la ora 12:00

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, isi va prelua mandatul si va depune juramantul azi, la ora 12:00. Ceremonia va avea loc in curtea Primariei Capitalei, in prezenta premierului Ludovic Orban. Tot atunci vor depune juramantul si isi vor prelua mandatele si consilierii generali, relateaza Hotnews.

La o luna de la alegerea sa, Nicusor Dan devine oficial primarul Bucurestiului. Ce va face dupa depunerea juramantului

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, va avea joi, dupa depunerea juramantului si preluarea mandatului, o serie de intalniri cu oficiali ai PMB privind urgentele juridice, situatia financiara a Primariei si a institutiilor subordonate, precum si criza sanitara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )