Libnet.ro
UNICEF

10:45

La o luna de la alegerea sa, Nicusor Dan devine oficial primarul Bucurestiului. Ce va face dupa depunerea juramantului

Hotnews Hotnews,
 La o luna de la alegerea sa, Nicusor Dan devine oficial primarul Bucurestiului. Ce va face dupa depunerea juramantului

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, va avea joi, dupa depunerea juramantului si preluarea mandatului, o serie de intalniri cu oficiali ai PMB privind urgentele juridice, situatia financiara a Primariei si a institutiilor subordonate, precum si criza sanitara. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan devine azi oficial primarul Bucurestiului. Primele lucruri pe care a promis ca le va face

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, isi preia oficial mandatul incepand de joi, iar una dintre prioritatile sale in perioada urmatoare va fi gestionarea crizei sanitare. Asa se explica de ce, imediat dupa.

Nicusor Dan, dupa prima zi la PMB: Primaria Capitalei are in momentul de fata 6.000 de litigii, ceea ce inseamna ca ceva nu functioneaza

Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului, a declarat dupa prima zi de mandat, ca a facut o evaluare a sectiei juridice din cadrul institutiei si exista 6. 000 de litigii la Primaria Capitalei in acest moment. Totodata, o prima evaluare financiara ar indica datorii curente la primarie de 3 miliarde de lei.

Nicusor Dan depune juramantul de investitura in functia de primar general al Capitalei: Ce program are dupa ce isi preia oficial mandatul

Nicusor Dan isi va prelua, joi, in mod oficial, mandatul de primar general al Capitalei, la mai bine de o luna de la alegerile locale. Primarul ales al Bucurestiului va depune juramantul in cadrul unui.

VIDEO Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus juramantul: Vreau sa-i asigur pe bucuresteni ca aceasta institutie va fi partenerul lor, nu se poate sa nu reusim

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus joi juramantul si si-a preluat mandatul, alaturi de consilierii generali. Acesta a declarat ca Primaria Capitalei va fi partenerul cetatenilor, iar Bucurestiu are un potential urias si oameni valorosi, astfel ca este imposibil sa nu reusim. Nicusor Dan a facut apel la bucuresteni sa aiba rabdare pentru ca problemele grave ale orasului nu se pot rezolva peste noapte. Acesta a mai promis ca va dechide larg usa Primariei dupa ce numarul de cazul de COVID 19 va scadea sub 100zi. Premierul Ludovic Orban, prezent la eveniment, a declarat ca va sprijini proiectele noului primar general si a cerut un audit la Primarie.

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, va depune juramantul si isi va prelua mandatul azi, la ora 12:00

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, isi va prelua mandatul si va depune juramantul azi, la ora 12:00. Ceremonia va avea loc in curtea Primariei Capitalei, in prezenta premierului Ludovic Orban. Tot atunci vor depune juramantul si isi vor prelua mandatele si consilierii generali, relateaza Hotnews.

Prima reactie a lui Nicusor Dan dupa ce instanta i-a validat mandatul: in aceasta saptamana, voi putea prelua oficial functia

Primarul ales al Capitalei a reactionat pe Facebook dupa ce Curtea de Apel i-a validat definitiv mandatul, el spunand ca in aceasta saptamana isi va putea prelua oficial functia. Nicusor Dan a fost validat de instanta la Primaria Capitalei, la o luna de la alegerile locale.

Nicusor Dan a devenit viral in Romania azi. Totul a pornit de la cum si-a parcat masina

Inainte de depunerea juramantului si ceremonia de investire in functia de primar general al Capitalei, Nicusor Dan a atras atentia bucurestenilor prin felul in care si-a parcat masina. Imaginea a devenit virala! Ce a facut Nicusor Dan inainte de a depune juramantul Primarul ales al Bucurestiului a depus joi juramantul si a preluat mandatul, alaturi .

Scolile sa ramana inchise pana cand rata de infectari scade, spune primarul Bucurestiului

Primarul Bucurestiului, Nicusor Dan, sustine ideea ca scolile din Capitala sa ramana inchise si sa f.

Firea, despre Nicusor Dan: A trecut a doua zi de la validare si nu a depus juramantul. Zilele trecute se plangea ca eu il blochez

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca au trecut doua zile de cand Nicusor Dan a fost validat ca edil al Bucurestiului, si nu a depus juramantul, prin urmare nu a venit la munca.

Nicusor Dan, dupa ce a fost validat de instanta: O sa ne uitam cu atentie la tot ce s-a semnat in perioada aceasta. Nu s-au semnat lucruri esentiale, ci s-au facut numai mismasuri interne (VIDEO)

Nicusor Dan a fost validat de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, care au respins luni cele 52 de contestatii. in aceeasi zi, primarul general ales al Bucurestiului a intervenit in direct pe B1 TV, la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )