Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus juramantul: Vreau sa-i asigur pe bucuresteni ca aceasta institutie va fi partenerul lor, nu se poate sa nu reusim

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus juramantul: Vreau sa-i asigur pe bucuresteni ca aceasta institutie va fi partenerul lor, nu se poate sa nu reusim

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus joi juramantul si si-a preluat mandatul, alaturi de consilierii generali. Acesta a declarat ca Primaria Capitalei va fi partenerul cetatenilor, iar Bucurestiu are un potential urias si oameni valorosi, astfel ca este imposibil sa nu reusim. Nicusor Dan a facut apel la bucuresteni sa aiba rabdare pentru ca problemele grave ale orasului nu se pot rezolva peste noapte. Acesta a mai promis ca va dechide larg usa Primariei dupa ce numarul de cazul de COVID 19 va scadea sub 100zi. Premierul Ludovic Orban, prezent la eveniment, a declarat ca va sprijini proiectele noului primar general si a cerut un audit la Primarie. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, va depune juramantul si isi va prelua mandatul azi, la ora 12:00

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, isi va prelua mandatul si va depune juramantul azi, la ora 12:00. Ceremonia va avea loc in curtea Primariei Capitalei, in prezenta premierului Ludovic Orban. Tot atunci vor depune juramantul si isi vor prelua mandatele si consilierii generali, relateaza Hotnews.

Azi se judeca contestatiile impotriva validarii mandatului lui Nicusor Dan. Primarul ales al Capitaliei ar putea fi instalat in functie la sfarsitul saptamanii

Curtea de Apel Bucuresti ar urma sa judece luni cele 52 de apeluri formulate impotriva validarii mandatului lui Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei declarandu-se convins ca isi va prelua functie joi sau vineri, dupa o decizie favorabila in acest sens.

VIDEO Nicusor Dan: ii astept pe tineri sa intre in administratia publica

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, a depus juramantul, joi, in cadrul unei ceremonii org.

Nicusor Dan a devenit viral in Romania azi. Totul a pornit de la cum si-a parcat masina

Inainte de depunerea juramantului si ceremonia de investire in functia de primar general al Capitalei, Nicusor Dan a atras atentia bucurestenilor prin felul in care si-a parcat masina. Imaginea a devenit virala! Ce a facut Nicusor Dan inainte de a depune juramantul Primarul ales al Bucurestiului a depus joi juramantul si a preluat mandatul, alaturi .

Nicusor Dan: Joi la amiaza vom depune juramantul si o sa intram in mandate

Primarul ales al municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a anuntat, marti seara, ca joi va depune juramantul pentru a prelua functia de edil al Capitalei, scrie Agerpres. intrebat la Digi24 cand isi va prelua mandatul de primar, Nicusor Dan a raspuns: Joi la amiaza, peste o zi si jumatate, joi la amiaza o sa depunem juramantul - primar si consilieri generali - si de atunci o sa intram in mandate. Curtea de Apel Bucuresti l-a validat, luni, pe Nicusor Dan in functia de primar general al Capitalei, dupa ce instanta a respins toate cele 52 de apeluri formulate in acest caz, decizia instantei fiind definitiva.

Firea, despre Nicusor Dan: A trecut a doua zi de la validare si nu a depus juramantul. Zilele trecute se plangea ca eu il blochez

Primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca au trecut doua zile de cand Nicusor Dan a fost validat ca edil al Bucurestiului, si nu a depus juramantul, prin urmare nu a venit la munca.

Nicusor Dan: Cer bucurestenilor rabdare si solidaritate, pentru ca sunt niste probleme grave si urgente pe care trebuie sa le rezolvam (VIDEO)

In cursul zilei de joi, primarul ales al Capitalei a depus juramantul si a preluat functia de edil. Nicusor Dan le-a solicitat bucurestenilor sa aiba rabdare, pentru ca orasul se confrunta cu trei mari.

Nicusor Dan ramane primarul Capitalei

Curtea de Apel Bucuresti a validat mandatul lui Nicusor Dan ca primar al Capitalei. Instanta a respins toate apelurile formulate impotriva validarii acestuia.

Nicusor Dan depune juramantul de investitura in functia de primar general al Capitalei: Ce program are dupa ce isi preia oficial mandatul

Nicusor Dan isi va prelua, joi, in mod oficial, mandatul de primar general al Capitalei, la mai bine de o luna de la alegerile locale. Primarul ales al Bucurestiului va depune juramantul in cadrul unui.

Nicusor Dan si consilierii generali vor depune juramantul joi

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ii pare rau ca a pierdut aceste saptamani, in care nu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )