Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan anunta un audit la Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan anunta un audit la Primaria Capitalei

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni ca in termen de o saptamana de la in. continuă pe România Liberă

Prima reactie din interiorul PSD dupa ce Nicusor Dan a castigat Primaria Capitalei

Vom astepta numaratoarea voturilor, a spus liderul PSD Marcel Ciolacu.

Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit si Primaria inchisa, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea, primarul in functie, ca revarsa rauri de minciuni, inventii absurde si elucubratii. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, iar despre mine puteti afla ca am terorizat un oras intreg, a afirmat Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Am votat sa scoatem caracatita de neamuri si de interese din primaria Capitalei VIDEO

Nicusor Dan, candidat la primaria Capitalei, a declarat duminica, inainte de a vota, ca votul de azi poate deschide usa primariei pentru toti bucurestenii.

Mediastandard.ro: Cum a reactionat presa la rezultatele exit-pollului din cursa pentru Primaria Capitalei

La ora 21:00, singurul exit-poll acreditat de BEC, al CURS-Avangarde, il dadea pe candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS, Nicusor Dan, castigator la Primaria Capitalei. Mesajele de sustinere pentru candidatul Nicusor Dan au inceput sa curga, impreuna cu glumele la adresa social-democratei Gabriela Firea.

Exit poll alegeri locale 2020. Ce scor au obtinut Nicusor Dan, Gabriela Firea si Traian Basescu

Nicusor Dan a castigat Primaria Capitalei, potrivit exit poll-ului realizat de CUSR-Avangarde. Pe locul al doilea se claseaza Gabriela Firea, actualul primar in functie.

NICUSOR DAN: Cu elicopterul pregatit si Primaria inchisa, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea de pertpetuarea minciunilor de campanie si imprastiere de fake-news-uri, printr-o postare pe Facebook.

Cum incearca Nicusor Dan sa rezolve traficul Capitalei cu ecuatii matematice. Primul reportaj cu noul primar al Bucurestiului

Candidatul USR-PLUS-PNL Nicusor Dan a reusit duminica seara sa o invinga pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, obtinand un scor de aproape 43% din voturi. intr-un reportaj pentru stirileprotv, printre ecuatiile matematice cu care vrea sa rezolve problema traficului din Capitala, noul edil vorbeste si despre dansul cu care si-a cucerit nevasta.

NICUSOR DAN: Vom colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafata sau soseaua de centura

Nicusor Dan, candidat la functia de primar general al Capitalei, sustinut de PNL si USR PLUS, a declarat duminica seara ca viitoarea administratie a municipiului Bucuresti va colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafata, soseaua de centura sau centura verde a Capitalei, conform Agerpres.

EXCLUSIV Controversatul om de afaceri Manochehr Saadati Sohi, responsabil pentru santierul din Herastrau, se caieste dupa ce Nicusor Dan a castigat alegerile: Sper ca tot ce a promis sa reuseasca. Anterior spunea ca va pleaca din Romania

EXCLUSIV Unul dintre personajele controversate caruia Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, i-a pus bete in roate blocand mai multe proiecte imobiliare fara autorizatie este omul de afaceri iranian Manochehr.

Nicusor Dan: Sotia mea a aflat rezultatele, pe telefon, in masina,cat fetita dormea

Nicusor Dan, noul primar al capitalei, a vorbit in cadrul emisiunii La Maruta despre cum a primit familia sa rezultatele alegerilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )