Libnet.ro
UNICEF

15:01

Nicusor Dan: Am votat sa scoatem caracatita de neamuri si de interese din primaria Capitalei VIDEO

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Am votat sa scoatem caracatita de neamuri si de interese din primaria Capitalei VIDEO

Nicusor Dan, candidat la primaria Capitalei, a declarat duminica, inainte de a vota, ca votul de azi poate deschide usa primariei pentru toti bucurestenii. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan a votat: Competitia asta electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie.

Ce spune Nicusor Dan despre retragerea lui Traian Basescu din cursa pentru Primaria Capitalei

Nicusor Dan, candidat al PNL si al USR-PLUS, a facut apel la electoratul PMP sa-l voteze pe el pentru ca in caz contrar, prin votul dat lui Traian Basescu, ar fi, de fapt, un sprijin pentru Gabriela Firea.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Nicusor Dan: Am votat cu sete, pentru un oras care are un potential extraordinar. Am venit cu familia pentru a transmite mesajul ca alegerile se desfasoara in conditii de siguranta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a votat duminica, in jurul orei 9. 00, la Scoala gimnaziala nr. 279 din Sectorul 6. Am votat cu sete, a spus.

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan. Sud Rezidential, replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan continua! Replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic a surprins pe toata lumea. Apele devin din ce in ce mai tulbure. Sud Rezidential vine cu replica in urma implicarii sale in conflict. Dana Budeanu vs. Nicusor Dan Scandalul de proportii dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan , departe .

Nicusor Dan debordeaza de optimism: O sa luam sapte primarii din sapte

Candidatul sustinut de PNL si USR Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, s-a declarat optimist ca .

Nicusor Dan, apostrofat ia iesirea de la vot: Sa stiti ca nu toti barbatii fac femeile panarame! - VIDEO

Nicusor Dan candidatul PNL-USR-PLUS la alegerile locale din Bucuresti, a venit duminica dimineata la vot impreuna cu fiica si sotia. La iesirea din sectia de votare a declarat ca a votat cu sete si a indemnat bucurestenii sa participe la vot.

Analiza lingvistica a discursului politic-electoral: Nicusor Dan

Exista ceva greu de definit la candidatul independent sustinut de flancul politicii de Dreapta, Nicusor Dan. Un usor tragism hamletian, dar si un soi de candoare de print Maskin. Candidatul se prezinta publicului drept un Salvator care va scapa norodul urbei de Caracatita Rosie.

Nicusor Dan: Miza acestor alegeri este mai mult decat rezolvarea problemelor Bucurestiului, e vorba despre valori

Candidatul unic sustinut de PNL si USR-PLUS la alegerile din Bucuresti, Nicusor Dan a aratat astazi in cadrul unei conferinte de presa organizata in Parcul Verdi ca sistemul corupt instituit de administratia Firea-PSD este cauza problemelor cu care se confrunta bucurestenii si ca este singurul candidat care poate invinge caracatita PSD.

Surse. Bucurestenii s-au pierdut cu Firea: l-au votat pe Nicusor Dan. Cate procente are in fata cu doua ore inainte de final. Lupta pe viata si pe moarte la sectoare

La ora 19. 00, cu doua ore inainte de inchiderea urnelor, Nicusor Dan avea un avans de 5 procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Cifrele sunt furnizate de casele de sondare pe baza EXIT POLL - urilor. Diferenta va creste in cazul in care prezenta la urne se va mentine pe un trend ascendent. Dreapta ar putea castiga 5 din cele 6 sectoare: cea mai stransa lupta se duce la Sectorul 4.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )