Libnet.ro
UNICEF

10:15

NICUSOR DAN: Vom colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafata sau soseaua de centura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Vom colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafata sau soseaua de centura

Nicusor Dan, candidat la functia de primar general al Capitalei, sustinut de PNL si USR PLUS, a declarat duminica seara ca viitoarea administratie a municipiului Bucuresti va colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafata, soseaua de centura sau centura verde a Capitalei, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toti bucurestenii la votare VIDEO

Nicusor Dan i-a aplicat o lovitura de imagine Gabrielei Firea la alegerile locale 2020. Aceasta s-a prezentat singura la urne, in timp ce Nicusor Dan a venit cu familia. Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea Astfel, Nicusor Dan s-a prezentat, azi, la ora 9. 00, la sectia de votare de la Scoala Gimnaziala 279, .

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

Ana Blandiana: Prin tot ce a facut de ani de zile, Nicusor Dan a trecut examenul pentru Bucuresti. Mai trebuie sa-l trecem si noi, alegatorii

Poeta Ana Blandiana a publicat, joi, un mesaj de sustinere pentru Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei. Aceasta a scris ca, de cele mai multe ori, alegerile reprezinta un test pentru.

NICUSOR DAN: De maine ne vom apuca de munca

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dat asigurari ca va colabora, ca primar general, cu Guvernul pentru rezolvarea problemelor care au nevoie de implicarea Executivului.

NICUSOR DAN: Bucurestiul a avut mult prea mult timp parte de scandaluri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a dat asigurari ca va colabora, ca primar general, cu Guvernul pentru rezolvarea problemelor care au nevoie de implicarea Executivului. Bucurestiul a avut mult prea mult timp parte de scandaluri. ) De maine ne vom apuca de munca, a spus el. Nicusor Dan a afirmat ca este dispus sa colaboreze cu orice forta politica din Consiliul General pentru a fi rezolvate problemele, conform news. ro.

Nicusor Dan: Este ziua de nastere a noului Bucuresti ii asigur pe bucuresteni ca vom colabora cu ei; PMB nu poate fi condusa in stilul Elena Ceuseascu

Candidatul sustinut de PNl si USr PLUS entru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, duminica, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor, ca este ziua de nastere a noului Bucuresti.

Nicusor Dan, la sediul liberalilor: Am venit sa-i multumesc prietenului meu Ludovic Orban Ce a spus despre scenariul intrarii in PNL si ce mesaj are pentru Firea

Castigatorul alegerilor din Bucuresti, Nicusor Dan, a mers duminica seara la sediul PNL pentru a-i multumi prietenului Ludovic Orban pentru campania pe care au dus-o impreuna, afirmand ca va colabora cu guvernul pentru punerea in practica a proiectelor, de la metroul de suprafata, la autostrada centurii.

Nicusor Dan: E ziua de nastere a noului Bucuresti. Firea: Dimineata vom sti rezultatul

Nicusor Dan, candidatul USR PLUS care s-a pozitionat primul, la o diferenta considerabila fata de co.

Nicusor Dan: Am incredere ca dupa numaratoarea voturilor voi fi primarul Capitalei si va garantez ca de la momentul investirii vom incepe constructia noului Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, sustine o prima declaratie de presa de la momentul in care rezultatele exit poll-ului CURS-Avangarde valabile pentru ora 19. 30) l-au.

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )