Libnet.ro
UNICEF

16:15

Nicusor Dan anunta ca, in doi ani, Bucurestiul va avea o harta geospatiala

B1 B1,
Nicusor Dan anunta ca, in doi ani, Bucurestiul va avea o harta geospatiala

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca, in 2 ani, Bucurestiul va avea o harta geospatiala. Edilul general a discutat despre acest proiect, vineri, cu directorul general al Agentiei Nationale de Cadastru. continuă pe B1

Nicusor Dan anunta ca vrea sa fie finantate proiecte de consolidare a cladirilor cu risc seismic si cele legate de procesul de termoficare

Nicusor Dan a declarat ca vrea sa fie incluse in Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) proiecte privind consolidarea cladirlor cu risc seismic, de modernizare a retelei de termoficare si alte lucrari de infrastructura. Primarul general al Capitalei a adaugat ca nu stie daca va putea fi inclusa si Prelungirea Ghencea.

Nicusor Dan anunta lucrari pe 5 tronsoane din sistemul de termoficare din Capitala

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a declarat ca vor fi lucrari la cinci trosoane de distributie a agentului termic care fac parte din sistemul de termoficare din Bucuresti, iar suma prevazuta pentru proiect este de 300 de milioane de lei care sunt prevazuti a fi finantati din bugetul local.

NICUSOR DAN: Bucuresti va avea in doi ani o harta geospatiala

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca Municipiul Bucuresti ar urma sa aiba in doi ani o harta geospatiala, cu o componenta supraterana si una subterana, transmite Agerpres.

Nicusor Dan: Am decis sa cream o asociatie pentru colectarea si tratarea deseurilor din Bucuresti. Va functiona pe principiul platesti cat arunci

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca intreg Bucurestiul trebuie sa treaca la colectarea selectiva a deseurilor si ca o dezbatere pe acest subiect va avea loc in perioada urmatoare.

Nicusor Dan: intreg Bucurestiul trebuie sa treaca la colectarea selectiva a deseurilor

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca intreg Bucurestiul trebuie sa treaca la co.

Au inceput reparatii pe 13 kilometri din reteaua de termoficare, anunta primarul Nicusor Dan

Primarul general, Nicusor Dan, a anuntat ca au inceput lucrari pe 13 kilometri din reteaua de termof.

Nicusor Dan, inca o lovitura dura pentru bucuresteni. Ce decizie a luat: Platesti cat arunci

Problema colectarii deseurilor din Bucuresti a devenit una cat se poate de stanjenitoare pentru o capitala a Europei, motiv pentru care, autoritatile competente anunta ca au luat atitudine in acest sens. Nicusor Dan a transmis cu putin timp in urma modalitatea care s-a dovedit a fi cea mai eficienta in acest sens. Bucurestenii nu vor .

Nicusor Dan s-a intalnit cu presedintele FRR: Am propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, vineri, ca s-a intalnit cu presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, cei doi discutand despre sportul de masa si subliniind ca s-a propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii.

Nicusor Dan va discuta joi cu ministrul Mediului si cu edilii de sector, pe tema salubrizarii

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat astazi ca in cursul zilei de joi va avea o discutie cu edilii de sector si cu ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Tanczos Barna, pe tema salubrizarii.

Nicusor Dan, despre Spitalul Metropolitan: Costa 4 miliarde de lei. Era imposibil sa fie realizat. Bugetul Primariei Capitalei a fost, ani de zile, nerealist (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca Spitalul Metropolitan, despre a carui constructie a vorbit de multe ori fostul edil, Gabriela Firea, costa 4 milioane de lei si era imposibil de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )