Libnet.ro
UNICEF

08:30

Nicusor Dan, inca o lovitura dura pentru bucuresteni. Ce decizie a luat: Platesti cat arunci

Playtech Playtech,
Nicusor Dan, inca o lovitura dura pentru bucuresteni. Ce decizie a luat: Platesti cat arunci

Problema colectarii deseurilor din Bucuresti a devenit una cat se poate de stanjenitoare pentru o capitala a Europei, motiv pentru care, autoritatile competente anunta ca au luat atitudine in acest sens. Nicusor Dan a transmis cu putin timp in urma modalitatea care s-a dovedit a fi cea mai eficienta in acest sens. Bucurestenii nu vor . continuă pe Playtech

Primarul general al Capitalei, despre lucrarile la termoficare. Nicusor Dan: Vorbim azi despre 53 de kilometri din cele mai afectate zone, dar vor urma alti 210 Vrem ca investitiile noi sa fie finantate din credite (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a facut noi precizari despre termoficarea din Capitala, marti, si a anuntat inceperea lucrarilor pe cinci segmente, care insumeaza 53 de kilometri, reprezentand un.

Vesti proaste pentru Suvivor Romania 2021. Emisiunea a primit o lovitura dura

Vesti proaste pentru fanii Survivor Romania 2021. Ce se intampla cu cea mai grea competitie televizata de la noi? Emisiunea a primit o lovitura dura si neasteptata chiar intr-o etapa foarte importanta. Survivor Romania 2021: lovitura dura pentru show-ul sportiv Fanii Survivor nu inteleg ce s-a intamplat si cum celebra competitie sportiva a pierdut locul .

Nicusor Dan: Am decis sa cream o asociatie pentru colectarea si tratarea deseurilor din Bucuresti. Va functiona pe principiul platesti cat arunci

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca intreg Bucurestiul trebuie sa treaca la colectarea selectiva a deseurilor si ca o dezbatere pe acest subiect va avea loc in perioada urmatoare.

Nicusor Dan: Am propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a anuntat vineri, la finalul unei intalniri cu presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, ca a propus Ministerului Educatiei ca Primaria Municipiului.

Nicusor Dan s-a intalnit cu presedintele FRR: Am propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, vineri, ca s-a intalnit cu presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, cei doi discutand despre sportul de masa si subliniind ca s-a propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei si primariile de Sector vor infiinta o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara pentru a gestiona problema deseurilor

Primaria Capitalei impreuna cu primariile de Sector vor infiinta o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara pentru a gestiona problema deseurilor la nivelul Bucurestiului si a atrage fonduri europene, a declarat joi seara, primarul Capitalei, Nicusor Dan. Ministru Mediului, Tanczos Barna a declarat ca institutia sa va ajuta autoritatile publice locale in realizarea unor centre de depozitare pentru deseurile voluminoase.

Nicusor Dan: Daca am fi introdus autobuze scolare pentru toate cele 600 de scoli din Bucuresti, costul ar fi fost cam 20% din buget. Nu e o solutie, imi pare rau s-o spun (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat ca nu ar fi deloc o solutie ca Primaria Municipiului Bucuresti sa introduca autobuze scolare pentru toate cele 600 de scoli din Capitala, deoarece.

Primaria Capitalei a inceput lucrarile de modernizare a retelei de termoficare programate pentru 2021 Nicusor Dan: Anul acesta ne propunem sa facem 53 km

Primaria Capitalei a inceput lucrarile de modernizare a retelei de termoficare programate pentru 2021, cu un segment de 13 km din Rahova, a anuntat primarul general, Nicusor Dan. Acesta este unul dintre cele cinci tronsoane programate pentru 2021, care insumeaza 53 km, valoarea investitiei fiind de 300 milioane lei, bani de la bugetul local. in paralel, dupa finalizarea licitatiilor, Primaria Capitalei va incepe lucrarile de modernizare si cu cei 300 milioane de euro, bani europeni, insa este putin probabil ca santierele sa inceapa in 2021.

NICUSOR DAN: Bucuresti va avea in doi ani o harta geospatiala

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca Municipiul Bucuresti ar urma sa aiba in doi ani o harta geospatiala, cu o componenta supraterana si una subterana, transmite Agerpres.

NICUSOR DAN: Hotararea Consiliului Local Sector 1 privind spitalele, perfect legitima

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a calificat, astazi, drept perfect juridica si perfect legitima hotararea Consiliului Local Sector 1 privind transmiterea terenurilor si cladirilor a patru spitale in administrarea acestor unitati sanitare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )