Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nicusor Dan s-a intalnit cu presedintele FRR: Am propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan s-a intalnit cu presedintele FRR: Am propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, vineri, ca s-a intalnit cu presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, cei doi discutand despre sportul de masa si subliniind ca s-a propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan: Am propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a anuntat vineri, la finalul unei intalniri cu presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, ca a propus Ministerului Educatiei ca Primaria Municipiului.

NICUSOR DAN: Bucuresti va avea in doi ani o harta geospatiala

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca Municipiul Bucuresti ar urma sa aiba in doi ani o harta geospatiala, cu o componenta supraterana si una subterana, transmite Agerpres.

Nicusor Dan, inca o lovitura dura pentru bucuresteni. Ce decizie a luat: Platesti cat arunci

Problema colectarii deseurilor din Bucuresti a devenit una cat se poate de stanjenitoare pentru o capitala a Europei, motiv pentru care, autoritatile competente anunta ca au luat atitudine in acest sens. Nicusor Dan a transmis cu putin timp in urma modalitatea care s-a dovedit a fi cea mai eficienta in acest sens. Bucurestenii nu vor .

NICUSOR DAN: Hotararea Consiliului Local Sector 1 privind spitalele, perfect legitima

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a calificat, astazi, drept perfect juridica si perfect legitima hotararea Consiliului Local Sector 1 privind transmiterea terenurilor si cladirilor a patru spitale in administrarea acestor unitati sanitare.

Nicusor Dan anunta ca, in doi ani, Bucurestiul va avea o harta geospatiala

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca, in 2 ani, Bucurestiul va avea o harta geospatiala. Edilul general a discutat despre acest proiect, vineri, cu directorul general al Agentiei Nationale de Cadastru.

Nicusor Dan: intreg Bucurestiul trebuie sa treaca la colectarea selectiva a deseurilor

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca intreg Bucurestiul trebuie sa treaca la co.

Nicusor Dan: Am decis sa cream o asociatie pentru colectarea si tratarea deseurilor din Bucuresti. Va functiona pe principiul platesti cat arunci

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca intreg Bucurestiul trebuie sa treaca la colectarea selectiva a deseurilor si ca o dezbatere pe acest subiect va avea loc in perioada urmatoare.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei si primariile de Sector vor infiinta o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara pentru a gestiona problema deseurilor

Primaria Capitalei impreuna cu primariile de Sector vor infiinta o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara pentru a gestiona problema deseurilor la nivelul Bucurestiului si a atrage fonduri europene, a declarat joi seara, primarul Capitalei, Nicusor Dan. Ministru Mediului, Tanczos Barna a declarat ca institutia sa va ajuta autoritatile publice locale in realizarea unor centre de depozitare pentru deseurile voluminoase.

Nicusor Dan: Vom crea o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara, astfel incat sa implementam strategia de colectare si tratare a deseurilor din Bucuresti si sa accesam bani europeni (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat crearea unei Asociatii de Dezvoltare Intercomunitara ADI) care sa se ocupe implementarea strategiei de colectare si tratare a deseurilor din Bucuresti,.

Un fost jurnalist il ameninta pe Nicusor Dan ca ii va face public numarul de telefon. Care este motivul

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu, cel care a facut publica o celebra fotografie cu Ludovic Orban fumand in birou, alaturi de mai multi ministri PNL, il ameninta pe primarul Capitalei, Nicusor Dan, ca ii va publica pe internet numarul personal de telefon.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )