Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei. Atac subtil la Gabriela Firea

Playtech Playtech,
Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei. Atac subtil la Gabriela Firea

Primarul ales al Bucurestiului Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si Lucian Bode ministrul Transporturilor, au s-au inteles si anunta mari schimbari in Capitala. Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei Vineri, Nicusor Dan a anuntat ca, Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii de genul celor care . continuă pe Playtech

Nicusor Dan face curatenie in primarie. Vrea sa dea afara directorii lui Firea si sa-i desfiinteze Companiile Municipale

Nicusor Dan incepe curatenia inPrimaria Capitalei. Edilul ales a declarat astazi ca acordul cu fortele politice din timpul campaniei a fost ca, odata ajuns in functia de primar, sa fie desfiintate Companiile Municipale infiintate de fostul primar, Gabriela Firea. Vor mai ramane insa companii vitale, cum este Termoenergetica, cea care a preluat activitatea fostului RADET, a explicat Nicusor Dan.

Anuntul momentului! Prin ce metoda vrea Gabriela Firea sa-l inlature pe Nicusor Dan de la conducerea Primariei Capitalei

Gabriela Firea nu-si gaseste linistea dupa aflarea rezultatelor oficiale anuntate de BEC. Primarul Capitalei nu admite ca Nicusor Dan va prelua in scurt timp PMB, astfel ca, se simte obligata sa ia masuri pentru a impiedica acest lucru. Sotia lui Florentin Pandele sustine ca voturile au fost fraudate si doreste sa faca apel in instanta .

Prima schimbare pe care o va face Nicusor Dan la PMB Primarul General ales: O sa vedeti apoi demiteri de oameni din administratie (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a declarat, miercuri, ca nu va taia subventiile la caldura si transport public, asa cum fals au sustinut adversarii sai politici in campania electorala recent.

Adio, Nicusor Dan! Gabriela Firea nu renunta la Primaria Bucurestiului. Cum vrea sa-l inlature pe castigator

Batalia pentru Primaria Capitalei de abia acum incepe. Lovitura dura pentru Nicusor Dan, dupa ce Gabriela Firea anunta un nou razboi. Aceasta a declarat marti seara ca exista informatii potrivit carora au existat multe greseli la numaratoarea voturilor, motiv pentru care, lucrurile nu vor ramane asa. Nereguli fara precedent sesizate de Gabriela Firea in cursul .

Nicusor Dan, hartuit de Nicusor Dan

Noul primar ales ales al Capitalei, Nicusor Dan, a ajuns sa se sperie, de fiecare data cand se uita .

Nicusor Dan: Estimarea mea e ca datoria totala a Primariei Capitalei e de patru miliarde de lei Proiectele Primarului General ales pentru Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, vorbeste miercuri seara, pentru B1 TV, despre campania electorala recent incheiata, lupta lui pentru PMB si planurile sale pentru Bucuresti, odata ce isi va.

Nicusor Dan: in vara asta, din motive electorale, nu s-au facut reparatii. O sa avem foarte multe avarii peste iarna asta, mai multe decat poate Termoenergetica sa suporte. Repararea trebuie sa fie cat mai rapida (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a explicat ca municipalitatea trebuie sa pregateasca interventia pentru ca eventualele avarii sa fie remediate cat mai rapid. in direct pe B1 TV, miercuri.

Nicusor Dan: Sistemul de termoficare din Bucuresti e intr-o situatie foarte dificila

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a fost marti la o intalnire cu reprezentantii ELCEN, unde a constatat situatia dificila a sistemului de termoficare. Asta in conditiile in care Dan recunostea cu o zi in urma ca singurele solutii pentru aceasta iarna vor fi interventiile mai rapide la avariile din cartiere.

Ce salariu va avea Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Noul edil sta in chirie in Bucuresti

Pana pe 27 septembrie, in biroul Primariei Generale a Capitalei a stat Gabriela Firea. De saptamana viitoare scaunul de primar va fi ocupat de Nicusor Dan. Exista comparatii intre cei doi, comparatii ce vom incerca sa vi le aducem la cunostinta. Ce salariu va avea Nicusor Dan la Primaria Capitalei Gabriela Firea a ocupat scaunul .

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )