Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nicusor Dan anunta ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicusor Dan anunta ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun din Capitala

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca in curand va exista un bilet unic pentru mijloacele de transport public de suprafata din Capitala, aflate in subordinea Primariei Generale si pentru Metrou, aflat in subordinea Ministerului Transporturilor. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan anunta ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun din Capitala si sustine ca nu vrea preluarea metroului la Primarie

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca in curand va exista un bilet unic pentru mijloacele de transport public de suprafata din Capitala, aflate in subordinea Primariei Generale si pentru Metrou, aflat in subordinea Ministerului Transporturilor. Noul primar general sustine ca nu doreste in acest moment preluarea metroului la Primaria Capitalei pentru ca aceasta ar presupune plata unei subventii in plus.

Nicusor Dan sustine mentinerea scenariului rosu pentru scolile din Capitala. Primarul anunta ca vor fi controale masive la terase

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, se declara de acord cu mentinerea scenariului rosu in ceea ce priveste functionarea unitatilor de invatamant din Bucuresti, pana cand se va constata o scadere a numarului de infectari. El promite controale in zonele care prezinta risc ridicat de raspandire a bolii.

GABRIELA FIREA: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti

Fostul primar din Bucuresti Gabriela Firea a reactioat, sambata seara, dupa ce primarul general Nicusor Dan a anuntat ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti, transmite News. ro.

Gabriela Firea: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti

Fostul primar din Bucuresti Gabriela Firea a reactioat, sambata seara, dupa ce primarul general Nicusor Dan a anuntat ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti.

Nicusor Dan anunta controale masive in Bucuresti. Primele vizate sunt terasele

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, anunta controale masive la terasele. Vor fi verificate si mijloacele de transport, autoritatile urmarind daca oamenii care intra in Bucuresti poarta sau nu masca de protectie.

Firea: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic STB-Metrorex de vreo trei ani

Gabriela Firea il ironizeaza pe succesorul sau la Primaria Capitalei, dupa ce Nicusor Dan a spus in curand va exista un bilet unic pentru mijloacele de transport public de suprafata din Capitala, aflate in subordinea Primariei Generale si pentru Metrou, aflat in subordinea Ministerului Transporturilor.

Nicusor Dan, despre companiile municipale: Am informatii ca s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale, vointa exprimata de catre PNL si USR PLUS in campania electorala si care se pastreaza in continuare. Am informatii ca in companiile municipale s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara, a afirmat marti seara Nicusor Dan, potrivit News. ro.

ORBAN, CATRE NICUSOR DAN: Astept un audit serios la Primarie pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicusor Dan, dupa depunerea juramantului ca primar general al Capitalei ca asteapta un audit serios la Primarie deoarece situatia financiara a Bucurestiuliu este foarte proasta, relateaza news. ro.

Orban catre Nicusor Dan: Astept un audit serios pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicusor Dan, dupa depunerea juramantului ca primar general al Capitalei ca asteapta un audit serios la Primarie deoarece situatia financiara a Bucurestiuliu este foarte proasta, iar adevarul trebuie spus. Seful Executivului l-a asigurat pe edilul in functie ca Guvernul va spriijini proiectele bune pentru dezvoltarea orasului.

Nicusor Dan: Cer bucurestenilor rabdare si solidaritate, pentru ca sunt niste probleme grave si urgente pe care trebuie sa le rezolvam (VIDEO)

In cursul zilei de joi, primarul ales al Capitalei a depus juramantul si a preluat functia de edil. Nicusor Dan le-a solicitat bucurestenilor sa aiba rabdare, pentru ca orasul se confrunta cu trei mari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2927 seconds )