Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: Cer bucurestenilor rabdare si solidaritate, pentru ca sunt niste probleme grave si urgente pe care trebuie sa le rezolvam (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Cer bucurestenilor rabdare si solidaritate, pentru ca sunt niste probleme grave si urgente pe care trebuie sa le rezolvam (VIDEO)

In cursul zilei de joi, primarul ales al Capitalei a depus juramantul si a preluat functia de edil. Nicusor Dan le-a solicitat bucurestenilor sa aiba rabdare, pentru ca orasul se confrunta cu trei mari. continuă pe B1

Nicusor Dan, noul Primar General al Capitalei: Sunt asa multe energii in Bucuresti, ca nu putem sa nu reusim. Astept CV-uri de la tinerii iesiti de pe bancile universitatilor. Veniti in administratia publica! (VIDEO)

Nicusor Dan este noul Primar General al Capitalei. Acesta a depus juramantul si a sustinut un discurs despre multele probleme de rezolvat, dar si despre potentialul urias si energiile extraordinare ale.

Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni. Cand vom avea apa calda si caldura

Nicusor Dan a facut anuntul de care sunt interesati toti bucurestenii, respectiv cand vor avea apa calda si caldura. Nicusor Dan promite ca toti locuitorii Capitalei vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan avertizeaza populatia si spune ca, pana in primavara viitoare, se vor inregistra sute de .

ORBAN, CATRE NICUSOR DAN: Astept un audit serios la Primarie pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicusor Dan, dupa depunerea juramantului ca primar general al Capitalei ca asteapta un audit serios la Primarie deoarece situatia financiara a Bucurestiuliu este foarte proasta, relateaza news. ro.

Nicusor Dan anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale. Ce spune despre caldura si apa calda in Bucuresti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca exista vointa politica pentru desfiintarea companiilor municipale, vointa exprimata de catre PNL si USR PLUS in campania electorala si care se pastreaza in continuare. Am informatii ca in companiile municipale s-au semnat contractele colective de munca pentru ca sa fie mai greu ca oamenii aia sa fie dati afara, a afirmat, marti seara, Nicusor Dan.

NICUSOR DAN: E un simplu mod de a trage de timp pentru instalarea mea ca primar al Bucurestiului

Nicusor Dan a declarat ca judecatorii Curtii de Apel urmeaza sa decida azi, la ora 12. 00, in privinta celor 52 de apeluri formulate impotriva validarii mandatului sau si este convins ca rezultatul va fi cel normal, pentru ca nu exista probe in acele contestatii, iar joi sau vineri cel tarziu va fi instalat la Primaria Capitalei, conform news. ro.

Orban catre Nicusor Dan: Astept un audit serios pentru ca din analizele noastre situatia financiara a Bucurestiului este foarte proasta

Premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicusor Dan, dupa depunerea juramantului ca primar general al Capitalei ca asteapta un audit serios la Primarie deoarece situatia financiara a Bucurestiuliu este foarte proasta, iar adevarul trebuie spus. Seful Executivului l-a asigurat pe edilul in functie ca Guvernul va spriijini proiectele bune pentru dezvoltarea orasului.

Nicusor Dan a devenit viral in Romania azi. Totul a pornit de la cum si-a parcat masina

Inainte de depunerea juramantului si ceremonia de investire in functia de primar general al Capitalei, Nicusor Dan a atras atentia bucurestenilor prin felul in care si-a parcat masina. Imaginea a devenit virala! Ce a facut Nicusor Dan inainte de a depune juramantul Primarul ales al Bucurestiului a depus joi juramantul si a preluat mandatul, alaturi .

VIDEO Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus juramantul: Vreau sa-i asigur pe bucuresteni ca aceasta institutie va fi partenerul lor, nu se poate sa nu reusim

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a depus joi juramantul si si-a preluat mandatul, alaturi de consilierii generali. Acesta a declarat ca Primaria Capitalei va fi partenerul cetatenilor, iar Bucurestiu are un potential urias si oameni valorosi, astfel ca este imposibil sa nu reusim. Nicusor Dan a facut apel la bucuresteni sa aiba rabdare pentru ca problemele grave ale orasului nu se pot rezolva peste noapte. Acesta a mai promis ca va dechide larg usa Primariei dupa ce numarul de cazul de COVID 19 va scadea sub 100zi. Premierul Ludovic Orban, prezent la eveniment, a declarat ca va sprijini proiectele noului primar general si a cerut un audit la Primarie.

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca nu a platit stimulentele pentru persoanele cu dizabilitati. Firea: O noua zi, un nou fake news (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea ca a oprit plata stimulentelor datorate adultilor cu dizabilitati din Bucuresti. O noua zi, un nou fake news, a anuntat imadiat Firea. Intre.

Nicusor Dan: Nu mai sunt membru al Asociatiei Salvati Bucurestiul. Din punct de vedere juridic, asociatia este total independenta de mine in momentul acesta (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a explicat luni seara, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir,ca nu mai este membru al Asociatiei Salvati Bucurestiul, care are.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2786 seconds )